2013. áprilisi babák (beszélgetés)
nem én zártalak ki... csak sokan belefutottak zárt klubon belül olyan elmebetegekkel akik arra élveznek hogy egy ilyen helyzetben,mint pl a terhesség (és ezen belül olyan témák,mint a cicik, hüvely, méh...stb) mit tapasztal az ember. Ha soha nem írsz semmit, nem tudunk rólad semmit, akkor a klub vezetője így ítélte meg hogy "zug olvasók" inkább ne legyenek tagok.
Rád is vonatkozik, hogy jelentkezz újra, időnként írj valamit és nem lesz ebből probléma. :)
Akkor engem is pont azért zártatok ki.
mondjuk nem értem, hogy az aki nem a témáról ír, azt nem zárjátok (zártátok) ki, a ritkán belépőket pedig igen.
na, mind1!
szívesen beleolvastam volna, hogy ki hol tart.
Szia !
sajnos,ez a fórum nem nagyon működik,de mivel én már a harmadik kisfiamat várom,gondoltam,ha tudok,szívesen segítek.Egyébként én március 27-re vagyok kiírva.
Sziasztok! De örülök, hogy rátok találtam! Mi az első babánkat várjuk, kislányunk lesz, akit Eszternek fogunk hívni.
Csatlakozhatok én is a klubotokhoz? Mivel első babánk lesz, ezért ezer kérdés kavarog a fejemben, jó lenne tapasztalatokat gyűjteni!
Sziasztok! Április 27-re vagyunk kiírva, első Babóca, sokat vártunk Rá. November végén voltunk magzatvíz mintavételen, Karácsony után lett meg az eredmény, mondanom sem kell, bennem volt a para, lévén nem vagyok egy mai csirke, és Öcsikém down-os. Szerencsdére minden a legnagyobb rendben van, egészséges kiscsaj növekszik a pocakban. :)
Sosem fórumoztam még, hogyan kell csatlakozni a klubhoz? Szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
Én is csatlakoznék,ha lehet első babámat várom és április 2.-át mond az orvosom időpontnak.
Szia!
Bár én már júniusra várom, de volt előzmény miatt tudom, hogy áprilisi fórumozók már vannak, ha gondolod...
A klub neve:
2013 április, kisbabám születik...
Boldog babavárást kívánok! :)
Egy kérdés:
ez a klub megegyezik a "2013 április, kisbabám születik"-kel???
Sajnos csak abba tudtam klubtagként regisztrálni...
Sziasztok!Én is jelentkeznék, ha lehet...
15+2 km
sziasztok, várok mkit a klubba szeretettel!
Barbamama sajnálom :'(
Sziasztok, bocsánat, hogy ide is írok, de hátha érdekel valakit (az e-mailem publikus).
Sziasztok!
Ma kicsit bajba kerültem.
Kaptunk apáméktól 3 kismamanadrágot, 1 háromnegyedes kismamanadrágot és 1 kismamaszoknyát (térd alatti), a szomszédjuktól vették meg, őt ismerem és tényleg alig hordta, mivel nyári lett a baba. Nagy örömmel hozták, el is mentek, de a felpróbálásnál kiderült, hogy mindegyik kicsi a nejemre. A ruhák méretei S-esek, a páromnak eggyel nagyobb kellene. Apámék örömét nem akarom elvenni, meghagynám őket abban a tudatban, hogy nekünk is örömet okoztak. Valakivel nem tudnék cserélni?
Ha szükséges, akkor tudnék képeket küldeni róluk.
Köszönöm!
Sziasztok!
27 éves, budapesti, 11 hetes + 6 napos kismami vagyok:) Szeretnék csatlakozni a klubhoz!
szia Barbamama,
én 40 vagyok,van 2 gyermekem akik majdnem 18 és 13 évesek. Nekem furcsa lesz tuti, hogy ismét babázni fogok, de szerettem volna már nagyon. :)
Mennyi idős a terhességed? Voltál chorionbiopszián?
Mit találsz másnak, mint 17 éve?
További szép napot!