2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Sziasztok! Nem vesztünk el, csak 3 hetet vidéken töltöttünk! Igyekszem visszaolvasni mi történt veletek ebben az időszakban!
Én közben megszereztem végre a jogsimat, sajnos a tejem tovább apadt, nem tett jót neki az idegeskedés!
Pici Dórácskám pedig már 1 hete csak 3-szor kel éjszaka! Ennek nagyon tudok örülni, így egészen barátságosak az éjszakáink! Fogunk még mindig nincs, de imádjuk a kutyusokat! :)
Szia!
Nem kell befogni...Azért arra vigyázz, hogy csak akkor szívd ki, amikor már tényleg nagyon nehezen vesz levegőt! Egyrészt minél többet szívod, annál több váladék termelődik, plusz a nyálkahártyának sem tesz jót a sok szívás...
Jobbulást a kicsi lánynak!!
Sziasztok jo reggel akkor a mai napot én nyitom viszonylag jol aludtunk 20.30-6.30ig..ma is már egy hosszab alvás volt én meg megföztem meg néztem egy házat most tárgyalok a tulajal remélem sikerül meg egyeznünk:-)
Barbi????
Vagyok én is...csak nagyon ritkán jutok géphez!
De olvaslak titeket...majd próbálok írni is!
nálam picúr ma nagyon jó! sokat alszik :-D
itt is szél van és jönnek a felhők
nem tudom nagyon inaktív lett :-(
szerintem 1páran besértődtek
utazó járóka KÉK van vaterán,de tuti ezzel is úgy járok,hogy még sincs :-(
szóval inkább megnézzük majd az expón
babaszafarin is majd valamikor,ami van nem tetszik,mert teljes kéket szeretnék.
most írtak,hogy pont kékbe még!nincs!!!!!!!!!! VÁÁÁÁÁÁ írtam-akkor nem kell!
megyünk expora azt majd ott veszek!
hallod! Pécsen is sehol nincs!Árkád mellett is van bababolt bementünk vasárnap-zárva! brendon-minden rendelésre!+tök drágák.
bakker! vidékről beutazunk és sehol semmi-de utálom! neten is mindent +hírdetnek azt nincs is-már nagyon utálom!!!!!!!!!!!
Patrikom jól aludt fél7től fél3ig cicizett
és most 7kor kelt akkor már tápszert kapott
de durva!!!!!!!!
na én +pénteken rendeltem a járókát,írták2-3nap
írtam mailt a webáruháznak,hogy mikor küldik,ha nem jelentkeznek hívom őket
ha nincs -visszamondom
kész vagyok,hogy sehol sincs járóka!!!!!!!!!
6án lesz pécsen babaexpo-ott talán lesz
én már nem rendelgetek!