2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
rejtett csoport, nem tud jelentkezni!
Kriszta!
írj priviben egy nevet, bejelöllek ismerősnek, és ha már ismerős vagy, akkor fel tudlak venni!
Sziasztok!
Nem tudom lehet e csatlakozni a fb.os csoporthoz.Elég rég írtam már ide de előfordulhat,hogy néhányan emlékeznek RánkHa nem gond
annyira áttevődött fb-ra a társalgás... megfordult a fejemben, hogy többen talán nem is tudják, mint ahogy kidmi sem...
szóval csajok! bátran írjatok, ha szeretnétek ÚJRA (mondom újra!!!) közénk tartozni :)
Köszi :)
A 15 vagy 35 tagos? Mert kettő is van :)
szia Kidmi!
Üdv újra itt. :) FB-on is ez a csoport nevünk, 2010. decemberi babák, jelentkezz be, akkor tudlak bevenni!
Sziasztok!
Hát jól kiosztottátok Babykét!
Engem nem vennétek fel a FB-os csoportba, tudom, h. már Én is régen írtam, de vhogy oda sűrűbben fellépek! Köszike
nem tudom mit vársz... múlt héten beregisztrálsz a hoxára, majd beleírsz egy lassan 3 éve működő, 46ezer hozzászólásos topicba, hogy mi az, hogy mi nem itt tárgyaljuk ki a dolgainkat...
azt sem tudjuk, ki vagy, van-e gyereked stb...
a többséggel lassan 3 éve együtt fórumozunk... közöttünk már rég nem arról van már szó, hogy ki mennyire kívánós, hogyan szült és miért bukik annyit a baba...
miért nem írtál 1-2-3 évvel ezelőtt???
minek írj? hát ne írj!
valóban nem ismerük előtte egymást, de azóta eltelt 2 év és jócskán megismertük a másikat...
de ha babás kérdésed van, tedd fel, szerintem mindenki benéz időnként.
Nem kell bocsánatot kérned, mert ami itt van azt bárki olvashatja, hiszen azért van.
AViki már régóta (2010-ben indult a fórum) velünk van, ezért sok mindent tud rólunk, csak mostanában nem volt "aktív".
A FB-os oldalról volt szó, h ott nem látja senki csoporton kívüli, h miről levelezünk, chat-elünk. Itt, a fórumo bárki bármit láthat. Többek között ezért is zajlanak FB-on bizonyos csevegések...
Igen, ez nyittt fórum, de a FB az zárt.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)