2010 augusztusi babák (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!
Én a Júliusi babák fórumról látogattam ide csak egy kérdés miatt. Vannak megmaradt homeopátiás bogyóim meg szülés utánra betéteim. Ha valakit érdekel írjatok privit!!
nya mi van lányok? látom összeakadt a bajuszkája egy pár embernek...
van táblázatunk? és most ki szerkeszti? mert hogy a régiben már nem vagyok benne... kivettek, csak úgy :(
mindegy is, mert aktuálisabb lenne átlépnem a júliusi babák topikra, egyre jobban érik a császár.. a törpém nem fordul.
ki hogy van? a bokám muris, megnyomom és úgy marad, mint a gyurma :D nesze neked vizesedés.
Szia!
Az én afp-m alacsonyabb lett a megfelelő értéknél, de nálunk is minden rendben volt uh-on. Mondjuk nekem azt mondták, hogy valószínű hogy hamarabb lett levéve a 16 hétnél a vér.
Gyere át a 2010 augusztusára várt babák topicba, ott sokkal nagyobb mozgás van.
Sziasztok!
Most találtam rá erre a topic-ra, hogy 2010. augusztusi babák.
Én aug.8-ra vagyok kiírva:-).
Kérdezni szeretnék valamit: AFP vérvétel eredményem magasabb lett az értéknél : 2.8.
Volt köztetek is valakinek magasabb értéke?
Én halálra aggódtam magam, nagyon kétségbe estem egy-két napig. Aztán az uh-on azt mondta az orvos, hogy mindent rendben talál a babával. De én mégis aggódok...Írjatok légyszi, ha esetleg valamelyikötök volt ilyen helyzetbe...
Köszi, sziasztok: Ildi
Sziasztok! Fejlesztő vagy lengőbölcsőről hallottatok már? Az én gyerkőceim kinőtték, eladó! Képeim közt megtekinthető!
Priviben megbeszéljük, ha valakit érdekel!
Szia!
Gyere át a 2010 augusztusára várt babákhoz, mert az a topic jobban forog. Itt ritkábban mozgunk. Egyébként mikorra vagy kiírva?
Szia!
Köszönöm kérdésed,kedves vagy!
Minden rendben van velünk,csak ritkán jut időm fórumozni,de azért olvaslak ám titeket a másikon!
Tegnap voltunk a 12hetes uh-on,és csodás élmény volt,már 61mm-es és úgy néz ki kisfiú:)
Remélem Ti is jól vagytok:Puszi
Szerintem Mindenki átment a 2010 augusztusára várt babák fórunra,legalábbis ott zajlik az élet!
Gyereát oda Te is!
Szia!
Gyere te is a 2010 augusztasar vart babak topicba, mert az ugy fest joval aktivabb mint ez! Isten hozott amugy!
A reggeli rosszullet meg tobbunket egesz nap "boldogit", szoval ez mar csak ilyen!
Szia!
Ez megnyutató....
Most, vagy egy korábbi terhességednél volt így? Én azért vagyok ennyire ideges, mert már volt egy vetélésem 7 hetesen. Először elhalt kb. a 6. hét elején, elkezdtek megszűnni a tünetek, aztán kilökődött. :(
Remélem most nem lesz semmi baj. Azért kedden lehet, hogy elmegyek az orvoshoz.
Sziasztok!
Én is bejelentkeznék...8 hetes vagyok.Már voltam dokinál is,de majd még pontosít a dátumon azt mondta.
Nincs sok időm most,de Momo,ne aggódj!Nekem is ugyanilyen volt!
Jó éjt mindenkinek!
Gyere át van még egy ilyen 2010 Augusztusi topic, az jobb...
De örülök, hogy megoldódott a problémátok!
Annyira punnyadt ez a fórum....:(Vagyis ez a topik.
Na mindegy,azért leírom:Peti visszajött!Úgy értem,vissza is költözött!!!Most nem rég hozta el a dolgait,és felkapuzott:
---Haza szeretnék jönni!!!!!
Úgy örültem!Remélem nem lesz semmi baj már!
Én próbálok bízni...
Amúgy jól vagyok,csak a gyomorszájam ment tönkre,az fáj,mintha gyomorszájon vágtak volna.Majd ha nem múlik,elmegyek dokihoz!
Remélem mindenki más jól van,
Ancsy,Rólatok nagyon régen olvashattunk,minden rendben van veletek?Milus?
Sziasztok Kismamik!!!
Üdv. az újaknak!
Vercsaszy,remélem megoldódnak a problémáid és a pároddal is meg tudjátok beszélni a továbbiakat.Kívánom hogy rendeződjön az életed és nyugodtan tudjátok várni a kisbabát!
Én ma voltam uh-on és ismét kétségek között leszek egy hétig.Két pestezsákom van,de csak az egyik magzatnak volt szívhangja.Reménykedem benne hogy a másik picit lustibb és lassabban fejlődik,nem másról van szó.Azt mondta az orvos ő sem tud konkrétumot,egy hét múlva mrglátjuk...reménykedem:)
Sok szerencsét Neked, remélem, minden rendben lesz!
Azon gondolkodtam, hogy mivel 5 hetes a babuka, így nem augusztusi, hanem szeptemberi baba lesz. Mint az apukája. :-) Mit kezdjek én 2 szűzzel? :-)
Szia!
Próbálok megnyugodni,de még azért félek.Már-már betegesen néha,hogy ez nem-e valami csapda,meg ilyesmi.A gyomrom kicsit tönkre ment,a gyomorszájam nagyon fáj,de amúgy jól vagyok.
És döntöttem!Bár ez eddig is így volt,akarom a babát,de most azt is eldöntöttem,hogy ha egészségügyileg minden rendben van,megtartom!!!!
Bármi lesz is,megtartom!!!!!:)
Mindenki vigyázzon magára,szép napot mindenkinek!
Semmi aggodalmad ne legyen ez ügyben!!!Ez teljesen természetes,hogy néha elmúlik a hányinger,és az is az,ha jelen van!Nekem a két lányomnál nem volt hányingerem,most viszont gyötör rendesen.De néha nekem is elmúlik.Úgyhogy ne aggódj,ez tök normális!
És nem tolakodtál be a fórumba,ez azért van,minél többen vagyunk,annál jobb!!:)
Úgyhogy üdv közöttünk!
Vigyázz magatokra!
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy igy betolakodok a fórumba. Én is augusztusra várom a babát, 8 hetes múltam.
Nagyon aggódom, mert a 6. héttől hányingerem volt főleg két étkezés között, egyszer hánytam is, viszont ahogy betöltöttem a 8. hetet elmúlt. Az a furcsa, hogy pont akkor múlt el, amikor a karácsonyi szünetből visszamentem dolgozni.
Valaki tapasztalt még ilyet közületek?
A cicifeszülés és az éjszakai pisilés megvan, de nagyon aggódom. Jövő héten tudok orvoshoz menni.
Köszi előre is a válaszokat.
:-) Juj de jó! Ez tényleg nagyon jó, akkor mostmár minden rendbe jön. Most már nyugodj meg, mert ha sokat idegeskedsz, az nem tesz jót a bébinek!
Tegnap láttam UH-n a petezsákot, annyira jó volt! Azt mondta a doki, kb. 5 hetes lehet. Jó helyen van és kapaszkodik! :-)
Képzeljétek-képzeljétek,ma visszajött,és azt mondta,hogy akar engem,minket szeret,és az édesanyja mellé állt,és az apja nem érdekli,majd holnap letisztázza vele is a dolgokat,biztos a dolgában,erős,stb.Nagyon örülök,bár még félve hiszem el ezt az egészet!Mert már nem bízok benne,és bármit kinézek a családjából!De szeret engem,azt tudom.Azt eddig is tudtam.épp ezért nem értettem!Majd írom a fejleményeket,de remélem semmi extra változás nem lesz!
És remélem,hogy helyre jön minden,és visszaáll az életünk a régi kerékvágásba...A boldogságosba...
Még nem nyugodtam meg teljesen...