2 órás diéta... Valakinek bevált? (beszélgetős fórum)
Ez így nem hiszem ,hogy megállja a helyét....
A szervezet mindig először a zsírraktárhoz nyúl/hiszen azért raktározta ,ha bekövetkezik a negatív energiamérleg legyen mihez nyúlnia/és lipolízisben energiát szerez.
Ha nincs zsír akkor fehérjéből /vázizomból / is tud energiá nyerni ..de semmiképp nem a testzsír előtt bontja le azt.
Szerintem 6 kilóhoz nem kéne ezt a típusú diétát választanod...ez inkább egy 20 kiló beindítási hete lehetne,nem egy 6 kiló eleje....és az hogy jártam ..meg a ki akarom próbálni....típusú gondolatok..nos ugye te is érzed ..hol a gyenge láncszemed:D
Elég ha kaját visszafogod szénhidrát mentén /kenyér rizs krumpli,gabonák/nem eszel hat után ..és ezt a fránya mozgást rendezed:DDEz elég lesz 6 kilóhoz szerintem:DDD
Csak ott már nem zsírt vesztesz, hanem épül le az izomzat stb... Dehát valamit valamiért, kérdés, mennyire éri meg...
Ez az itt felvázolt "étrend" pedig maga a horror, szörnyen egyoldalú, nem elégíti ki a szervezet szükségleteit és a kalóriabevitel szerintem nagyon alacsony. Nem szabad ilyen drasztikusan fogyókúrázni. Akkor sem, ha 5-6 kg felesleg van rajtunk, akkor sem, ha 25-26...
Mi lenne, ha mondjuk normálisabb étkezés lenne több mozgással?
7 órakor: 2 dl paradicsomlé 55kca10ch
9 órakor: 2 dl tej 115 kacal 9 ch
11 órakor: 10 dkg felvágott, vagy bármilyen fehér hús 110 0.5
13 órakor: 10 dkg valamilyen, lehetőleg sovány sajt 351 kcal 1.7 ch
15 órakor: 2 db gyümölcs, vagy zöldség 38 kcal 4.4 ch
17 órakor: 2 dl tej 116 kcal 9 h
19 órakor: 2 db gyümölcs vagy zöldség 60 kcal 14 ch
Összesítsük amit csinálsz:
öszesen napi fogyasztás:846 kalória és 48.6 ch
Akkor eléggé egyszerű a éplet...aki kibírja ,annak az extrém szénhidrát csökkentés mellé egy extrém kalóriamegvonás is párosul...adott a siker ..kár ,hogy ideig óráig..hisz mindkettőt megvonni egyszerre ,csak jojózva lehet..de ha a cél, pl. egy 2 hét múlva lévő esküvő..nos akkor a legjobb:DDD
17 órakor: 2 dl tej
19 órakor: 2 db gyümölcs vagy zöldség
Szépestét!
Én nem értem, hogy miért kell ilyen v. olyan diétákkal nyüstölni a szervezetet, amikor olyan egyszerű a dolog...
szénhidrát és cukros, lisztes dolog csak délelőtt mehet, persze nem sok, ebéd normálisan (adagok csökkentve, szénhidrát csökkentve persze), fehérje és zöldség vacsira és 6 után csak és kizárólag víz. Ennyi. És a kitartás, ami a legfontosabb.
persze mindenki maga dönti el, hogy mit próbál, de szerintem ez csak önámítás, hogy az ilyen diéták hatásosak, mert ha le is megy valamennyi, utána tuti visszaszedődik.
Én nem értem, hogy miért kell ilyen v. olyan diétákkal nyüstölni a szervezetet, amikor olyan egyszerű a dolog...
szénhidrát és cukros, lisztes dolog csak délelőtt mehet, persze nem sok, ebéd normálisan (adagok csökkentve, szénhidrát csökkentve persze), fehérje és zöldség vacsira és 6 után csak és kizárólag víz. Ennyi. És a kitartás, ami a legfontosabb.
persze mindenki maga dönti el, hogy mit próbál, de szerintem ez csak önámítás, hogy az ilyen diéták hatásosak, mert ha le is megy valamennyi, utána tuti visszaszedődik.
Hát nem tudom.. én ezt így biztos nem tudnám betartani.
Amúgy is úgy hiszem, hogy nem kell speciális akármilyen diéta ahhoz, hogy fogyjál. Én eddig kb. 6-7 kilót fogytam, és semmi extrát nem csináltam. Egyszerűen csak nem eszem két pofára a kenyeret, tésztát, rizst, krumplit. Este nem eszek nehéz ételt, nagyokat sétálok. Nekem eddig ez bevált.
Szerintem gyomorfájás lesz belőle..ez nem diéta!
Savtúltengést előidéző étrend.
További ajánlott fórumok:
- 90 napos diéta, nekem bevált!
- Szuper diétám, ami nekem bevált
- Tudna valaki olyan diétát ajánlani ami tényleg bevált? Segítsetek kérlek a kipróbáltjaimmal nem haladok előrébb...
- Magasabb koleszterinre van bevált diétás étrendetek?
- Tudnátok nekem valami diétás receptet vagy olyan ennivalót, ami nektek is bevált? :)
- Keresek bevált 1 hónapos diéta programot méregtelenítésre