16 dpo-n látszik valami már UH-n? Szörnyen görcsöltem este... (beszélgetés)
Végül is elmentem, először csak néztek rám bambán, de aztán megvizsgált, plusz UH... Azt mondta hogy petezsák szerű képletet lát, s kb most alakul ki. Szóval még korai terhes vagyok, dehát ezt eddig is tudtam :D
1 hét múlva kontroll UH. Irt fel D-vitamint, meg vegyek nospát.
Aztán végül a gratulált, és hogy pihenjek, meg ha közben lesz valami menjek vissza
Hát a fiamnál is folyton görcsöltem, napi 3x1 nospát, és mellé 3X1 magnezit citritet kellett szednem s még is végig görcsöltem a 9 hónapot.
Nah de ennyire sose, mint tegnap
Osztom az előttem válaszoló véleményét.
És a fájdalom mindig valaminek a jele.
Van 2 pozitív tesztem, az egyik a nem várt napja elött készült(hétfőn), s másik most reggel, és szépen megerősödött a 2.csík.
De este iszonyat begörcsöltem, nem tudtam felkelni, s olyannyira levert a víz, hogy át kellett öltöznöm. Jó 10 percig tartott. Pedig elkezdtem magnéziumot szedni.
Barnázás/vérzés nem volt.
Férjem szerint menjek el dokihoz vele, de nem néznek rám rossz szemmel, hisz még olyan korai?
Látni lehet már valamit?
Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy ne érezzem szörnyen magam mindig?
- Miért lehet az, hogy máj 15-én jött meg a mensim, majd tegnap este volt egy kis pecsételő vérzés, és görcsöltem is?
- Segítsetek, szörnyen érzem magam!
- Túrázáskor szörnyen félek a nyájat őrző pásztorkutyáktól. Mit tehetnék?
- 8 éves kisfiam önfejü, csökönyös és szörnyen makacs.Mi lehet az oka?
- Lehetséges, hogy az Avast vírusirtóm lassítja le ilyen szörnyen a gépem, főleg indításkor?