Mit tegyek, hogy ne érezzem szörnyen magam mindig? (beszélgetős fórum)
Bárhol van, legalább 1-2 nő bepróbálkozik nála? Mégis mire? Tényleg annyi nő van, aki ha meglát egy vonzó egyedet, egyből egy éjszakás kufircot akar? Véletlenül nem lehetséges, hogy a párod szeretné ezt hinni, és minden flörtre azt hiszi, hogy felhívás keringőre? Azért a legtöbb nő kicsit összetettebben működik annál, minthogy egy jóképű pasi láttán egyből ledobja a bugyit. Tudom, hogy sztereotípiákban gondolkozom, de azért sok nő szeret inkább ismerkedni, és nem skalpokat gyűjteni.
Valamint a megcsaláshoz két ember kell. Ha bízol a párodban, csak a nőkben nem, akkor gyakorlatilag a párodban nem bízol. Vagy azt gondolod, hogy reális esély van arra, hogy egy nő akarata ellenére megerőszakolja.
Mellesleg az is igaz, hogy ha akarják, a ronda pasik is megcsalják a párjukat. Mert nem a külsőn múlik, hanem az akaráson.
A lényeg, hogy valóban bíznod kell a párodban, vagy megette a fene az egész kapcsolatot. A féltékenykedés amúgy sem akadályozza meg az esetleges megcsalást.
Ne döntsünk érzelemből. Azt nem tudhatjuk mennyire áll ellen a kísértésnek valaki, aki távol van és ahogy írtad, vadásznak rá. Ő nem biztos olyan.
Egyszer érdemes lenne követni anélkül, hogy tudná bárki. A kételkedés alapvető emberi ösztön. Nincs túlreagálva semmi. Ezt rengetegen írják, de lényegtelen, mert nem ezzel oldódik meg a probléma, hanem úgy, hogy teszel érte és kideríted mi folyik. Nemcsak a féltékenység van itt jelen, hanem a bizonytalanság is.
Szerintem kövesd mindenhová, hogy mit csinál amikor nem veled van. Éjjel, amikor alszik, nézz bele a telefonjába, olvasd el az üzeneteit. Nézd meg a számláját, hogy nem vásárolt-e ékszert valakinek. Még véletlenül se aludj éjszaka, mert lehet, hogy kioson a fürdőszobába, és ott beszél valamelyik nővel. Gondolkodj azon egész nap, hogy vajon hol lehet, mit csinálhat?
Nem, ne csináld ezt, nagyon rossz irány. De ha azon pörögsz, hogy megcsal, elfajulhat a helyzet ilyen irányba.
Tudom, hogy borzasztó nehéz, de engedd el, mit szólnál hozzá, ha téged zaklatna ő a féltékenykedésével. Egyébiránt szerintem neked vannak önértékelési problémáid, ebben az esetben innen fakad a féltékenység. Legyél biztos magadban, hogy sokkal jobb vagy mindenféle szempontból, mint az összes többi nő.
"aki hűséges, felkínálkozhat a világ legjobb nője egy szál semmiben, akkor sem lesz hűtlen. "
Hány éves is vagy Te????
És még hiszel a mesékben???
Hát akkor nincs sok esze, főleg hogy láthatóan nem reagálsz rá jól. Ahogy más is írta, hogy játszmázik, abban van valami, ez nem egy normális beszélgetés része...
Mondjuk azt sem értem, minek kérdezel ilyesmit, de ha te ilyen mazochista vagy, akkor ez a te dolgod.
Ő nem nárcisztikus pasi, az előző párom az volt,"
Szoval te pszichiáter vagy. Ltaláltam, mi?
Nem azt mondja senki, hogy ez egy nárcisztikus alak és dobd ki azonnal, hanem hogy ez amit leírsz, akár manipulatív, érzelmi bántalmazó, nárcisztikus emberekre is jellemző viselkedés lehet, és tartsd nyitva a szemed. (Mondjuk szvsz a különféle fórumokban nárcisztikusnak megbélyegzett palik 90%-a szimplán csak egy gyerekes f.szfej...)
Minden a részletekben rejlik, ha mondod neki hogy ez nem tetszik és változtat, az szuper. Ha nem változtat, rátesz egy lapáttal, kiakad hogy te hogy jössz ahhoz hogy, az 🚩🚩🚩 és el kell gondolkozni. Azzal viszont ne mentegess bántó viselkedést, hogy a nárcisztikus exednél még mindig jobb, meg hogy amúgy minden más szuper... Ha valami bánt akkor jogod van szóvá tenni, meg jogod van megbántva lenni.
Nem a második, hanem a harmadik ha már ennyire meg akarod tudakolni :))
Ő nem nárcisztikus pasi, az előző párom az volt, és hatalmas ellentét van közöttük, de hiába próbálom ezt elmondani/ismertetni, sokan vannak itt olyanok akik azt hiszik jobban ismerik őt. :)
Én nekem csak egy kérdésem volt amire sikeresen választ is kaptam már.
Ahogyan azt sem említettem hogy vele minden nap előfordul ez az eset, ugyanis nem mindig.
Akkor a második? 😉
Semmi rosszindulat nincs benne/bennem.
Gyakran olvasunk itt bimbódzó szerelmekről, nárcisztikus pasikról. Olyan emberekről, akik érzelmileg magukhoz láncolnak másokat, majd azzal visszaélnek.
Figyeld meg jól, hogy hogyan adja elő ezeket a történeteket!
Korábban írták... Nincs olyan jóképű, sármos, csinos pasi, akivel ez nap, mint nap többször is előfordul.
2,5 fél évet még nem nevezném hosszútávú kapcsolatnak. Persze ezidő alatt is lehet kapcsolati tapasztalatot szerezni - egy pasi vonatkozásában.
Szerintem már az alap felvetés is eltúlzott.
Nincs az a szuper pasi, akivel mindehol bepróbálkoznak, és ahogy más is írta, próbálkozni lehet, de ez 2 emberen múlik. Velem is próbálkoztak ezren, azért még nem csalom meg a páromat.
Egyáltalán honnan veszed ezt az egészet, hogy bepróbálkoznak nála a munkája során, hiszen gondolom nem mész vele?
Az én férjem is volt olyan munkakörben, ahol csak nőkkel volt körülvéve, jó módú, jól néz ki, mégsem paráztam ezen.
Szerintem senki nem tud neked ebben a tévképzetben segíteni, csak saját magad, vagy külső segítséget kérhetsz, akivel helyreállítod a saját önbizalmad, és a másokkal szembeni bizalmatlanságot.
Amúgy téged általában elhagytak más miatt?
Mert ha ezt már 4 hónap után a férfi felé kommunikálod, akkor az elég erős piros zászló szokott lenni a férfiaknál. Egyik sem akar olyan kapcsolatot, amiben állandóan az ártatlanságot kell bizonyítani, és leginkább fordíva sül el, hogy ha úgysem bízik bennem, akkor egyáltalán miért legyek hűséges.
Próbáld élvezni ami van, és nem gondokodni azon, ami nincs, főleg ennyire az elején, amikor még úgysem tudni mi lesz belőle...
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Mit tegyek? Hogy lehet ezt elfogadni, magamon?
- Segítsetek, szörnyen érzem magam!
- Közel 10 napja szültem, nagy vérveszteséggel. Állandóan sápadt vagyok és szédülök. Mit ajánlotok, hogy jobban érezzem magam?
- Hogyan érezzem jól magam?
- Hetek óta gyenge vagyok, mit kellene szednem, hogy egy kicsit jobban érezzem magam?