Hogyan érezzem jól magam? (beszélgetés)
Sok fórumon csak később kutyorodnak ki a dolgok,,,vallomások.
Azért képzeljük el hogy van normális kapcsolat is,,,ne zúzzuk be az ilyet.
Írnál egy kicsit többet, miből is áll ez a "jól alakuló párkapcsolat"?
Nem lehet esetleg, hogy te egy új ismeretségbe többet képzelsz bele, mint ami valójában van?
Még mielőtt nagyot csalódnál, kezdd el figyelni, meglehet, hogy te nem vagy számára több, mint egy új ismerős, akivel kellemes eltölteni pár órát, de részéről semmi több? Meglehet esetleg, hogy van neki komoly kapcsolata, és te csak olyan "féltékennyé tesz veled" valaki mást... hasonlók?
Nem akarok hangulatromboló lenni, de ha 2 hónap alatt egyetlen 1x sem akart ágyba vinni (pedig te boldogan mennél), akkor valami, valaki más van a háttérben. Egy kicsit vissza húzódnék és jobban figyelnék, miért nem lép gyorsabban előre.
Semmit nem írsz arról, hogy az elmúlt 2 hónap alatt milyen szoros lett a kapcsolatotok, kívülálló is olyannak látja (ha már minket kérdezel), vagy csak te képzelsz bele többet, mint ami valójában van.
En is igy latom.
Mondjuk 2 honap sztem nem sok semmi; de ez csak az en velemenyem.
Szervezd a szokasos hetkoznapi dolgaid; figyelj a munkadra, sportolj; fozz; baratkozz; programozz a csaladdal. Jo; hogy jol erzed magad; ezt hasznald jol. Ettol nem all meg a vilag, meg ha igy is erzed. 😀
Két dolgot is kérdeztél:
Előremenetel: Kérdés, hogy a párod is ilyen különösen jónak érzi-e a kapcsolatot, hogy továbbmenne ( a jelek szerint ő nem akar minden percben hívni?). Ha nem, akkor pláne ne siesd el a dolgot.
Miként ne ekörül forogjon a világ: sportolj, kösd le magad, hobbikat űzz, csinálj meg olyan dolgokat amiket régóta halogatsz, szanálj, rakj rendet stb.
További ajánlott fórumok:
- Rafinált, okos tippeket várok, avagy hogyan szerezzem vissza a férjemet?
- Mit csináljak, hogy ne érezzem magam rosszul?
- Miért lett vége? Hogyan szerezzem vissza őt?
- Mit tegyek, hogy ne érezzem szörnyen magam mindig?
- Közel 10 napja szültem, nagy vérveszteséggel. Állandóan sápadt vagyok és szédülök. Mit ajánlotok, hogy jobban érezzem magam?
- Hetek óta gyenge vagyok, mit kellene szednem, hogy egy kicsit jobban érezzem magam?