Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » 100 szál vörös rózsa másnak fórum

100 szál vörös rózsa másnak (beszélgetés)

1 2
36. Soufflet (válaszként erre: 35. - Soufflet)
2023. júl. 20. 21:59
Szerintem 3 szal kitepettt gaz, amiert megalltak, tobbt , mint 100 rozsa. Es amugy hova tenned?
35. Soufflet (válaszként erre: 1. - LMAnna)
2023. júl. 20. 21:55

En nem tudom, hany pofont csavaram le a volt-faximnak.

O toltott ket ejszakat a koterban, es en is megcsodaltam a bortomt ket ejszakara.

Es elkoltozott.

Egy masik orszagig szalad. Azota a az anyja nem kap viragot anyak napjara, meg ilyen "gonoszsagokat" csinalok.

A bimm-bumm utan is joban vagyunk.

34. temmp
2023. júl. 20. 19:32

Szerintem ezen már nincs mit agyalni:

"egyszerű gyűrűt választott mert én egy egyszerű nő vagyok"

Na elmegy a ... a bánatba, aztán nyaljon sót.

Én nem hinném, hogy valaha szeretett igazán téged.

2023. júl. 20. 15:46
És szerintem nem is küdött semmiféle 100 szál vörös rózsát senkinek.Aki ilyet tett is valaha, nem vesz gagyi művirágot.
32. Ramcsika (válaszként erre: 29. - LMAnna)
2023. júl. 20. 12:46
Kell ez neked? Gyorsan, véglegesen szabadulj meg tőle. Jobb lesz úgy neked!
31. libikóka (válaszként erre: 30. - LMAnna)
2023. júl. 20. 12:20
Nem baj
30. LMAnna
2023. júl. 20. 12:17
Lehet módosítani, törölni a hozzászólást? Helyesírási hiba miatt akartam, későn vettem észre...
29. LMAnna (válaszként erre: 24. - Basset)
2023. júl. 20. 12:16
Annak nem, állítólag nem is találkoztak végül. Kérdeztem gyűrű is járt a rózsákhoz, de azt mondta nem. A kezdetektől hajtogatta a lánykérést nekem, végig mindent elmondott a gyűrűről is, számtalan lánykérés forgatókönyvet hallottam tőle, mikor, hol, hogy lesz de húzta halasztotta. Van egy régi facebook profilja amihez nem fér hozzá állítólag. Azon el van jegyezve egy másik nővel, tele a profil így szeretlek úgy szeretlek bejegyzésekkel, fotókkal az exével. Mondtam, hogy törölje, mert amíg az van, nem akarom, hogy velem is posztolgasson. Nem tett érte semmit egy évig, számtalanszor összevesztünk ezen is, mire dec.22-én bement az okospontra, közölte velem, hogy nem lehet törölni. Etikus hackert is kerestem, de átverés volt, a profilja maradt. Ezen végül túltettem magam. De csak áprilisban jutott el oda, hogy feltette a nagy kérdést. Állítólag azért venne el, mert én vagyok élete nagy szerelme, amit már nem hiszek. Volt már nős, volt menyasszonya több is. Belegondolva elég zűrös alak...
28. LMAnna (válaszként erre: 24. - Basset)
2023. júl. 20. 12:11
Annak nem, állítólag nem is találkoztak végül. Kérdeztem gyűrű is járt a rózsákhoz, de azt mondta nem. A kezdeteketől hajtogatta a lánykérést nekem, végig mindent elmondott a gyűrűről is, számtalan lánykérés forgatókönyvet hallottam tőle, mikor, hol, hogy lesz de húzta halasztotta. Van egy régi facebook profilja amihez nem fér hozzá állítólag. Azon el van jegyezve egy másik nővel, tele a profil így szeretlek úgy szeretlek bejegyzésekkel, fotókkal az exxel. Mondtam, hogy törölje, mert amíg az van, nem akarom, hogy velem is posztolgasson. Nem tett érte semmit egy évig, számtalanszor összevesztünk ezen is, mire dec.22-én bement az okospontra, közölte velem, hogy nem lehet törölni. Etikus hackert is kerestem, de átverés volt, a profilja maradt. Ezen végül túltettem magam. De csak áprilisban jutott el oda, hogy feltette a nagy kérdést. Állítólag azért venne el, mert én vagyok élete nagy szerelme, amit már nem hiszek. Volt már nős, volt menyasszonya több is. Belegondolva elég zűrös alak...
27. PöttyösPanka (válaszként erre: 18. - LMAnna)
2023. júl. 20. 11:58
Gondoltam, hogy ebben a történetben elsősorban nem a rózsákról van szó. De megoldottad a problémát. Találsz jobban hozzád illőt.
26. Basset (válaszként erre: 25. - Libikóka)
2023. júl. 20. 11:47
Többszöri elolvasásra sem kaptam választ a kérdéseime, de nem baj.
25. libikóka (válaszként erre: 24. - Basset)
2023. júl. 20. 11:36

Úgy válaszoltál a 18-ra mintha nem is olvastad volna:))

Persze nem baj,,,

24. Basset (válaszként erre: 18. - LMAnna)
2023. júl. 20. 11:27

A 100 szál rózsásnak is megkérte a kezét vagy csak tiéd...? Miért akar elvenni? Meglepetés volt a gyűrű vagy tudtál róla? - - - Szerintem szeret, csak nem ismer. Beszélgessetek! :)

Egyébként én a rózsákat sajnálom legjobban a sztoriban... :(

23. ab443a467a (válaszként erre: 21. - LMAnna)
2023. júl. 20. 10:08
Egyszerű nő... Úgy tűnik, nincs elragadtatva tőled.
22. libikóka (válaszként erre: 21. - LMAnna)
2023. júl. 20. 10:06

Én sem azért írtam mert keveselltem az árát,,csak épp így van.

Kívánok neked sokkal jobbat,,aki tudja "mi kell a nőnek":))

21. LMAnna (válaszként erre: 20. - Libikóka)
2023. júl. 20. 10:03
Megmondtam neki, hogy nem az árával van baj, ugyanott ugyanannyiért sokkal nőiesebb, szebb fazonú gyűrűk is vannak. De hát, szerinte egyszerű nőnek jó az egyszerű gyűrű.
20. libikóka (válaszként erre: 18. - LMAnna)
2023. júl. 20. 09:37
Még annyit hogy ,,a 128 ezres gyűrűre nem kéne neki höppögni,,mert inkább alsó kategória,,ettől még lehet szép.
19. libikóka (válaszként erre: 18. - LMAnna)
2023. júl. 20. 09:33
Sajnálom,de jobb ez így.
18. LMAnna (válaszként erre: 17. - PöttyösPanka)
2023. júl. 20. 09:29
Nem vesztünk össze, és ha jól tudom megakarta kérni a kezem, legalábbis dec. 22-re lett kész a gyűrű. Ez lett belőle. Nagyon jól tudta, hogy a virágok a gyengéim. Én lehet túl romantikus alkat vagyok, számomra óriási jelentősége van egy ilyen gesztusnak. Elmondtam neki többször is, hogy nagyon bántó számomra ez az egész. Nagyon sokat sírtam miatta. Ezek után névnapra, szülinpara kaptam pólót, cipőt, és én vagyok a hálátlan, mert látta, hogy nagyon nem tudtam örülni neki. Nem érti meg, hogy pólót, cipőt én is tudok venni magamnak, 100 szál rózsát nem vesz az ember magának! Annak a nőnek semmire vett, vakmerőségből, leakarta nyűgözni. Azt gondolom, mivel nálam hasonló nem jutott az eszébe több mint másfél év alatt mióta együtt vagyunk,nincs mire várni. Tegnap este megbeszéltük, hogy vége, ezt nem lehet így tovább folytatni. Megkérte a kezem áprilisban, kutyafuttában. Sajnos a gyűrűvel is mellé lőtt, de az igazság, hogy a rózsasztori miatt mér én is belekötöttem mindenbe. Alapesetben nem szóltam volna, hogy túl egyszerű, nem nőies a gyűrű, de egy veszekedés alkalmával kihozta belőlem. Igaz, pici gyémántkő van benne, amit nem győz hangoztatni és azóta is kiabálja mennyibe került, 128.000 Ft volt, de azt mondtam neki, annak a nőnek akinek 100 szál rózsát küldött biztos nem ezt a gyűrűt választotta volna. Azt mondta igazam van, egyszerű gyűrűt választott mert én egy egyszerű nő vagyok!
17. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - LMAnna)
2023. júl. 20. 07:31

Furcsa, hogy ezt szenteste kívánta közölni veled. Mi volt az apropó? Összekaptatok, és beléd akart szúrni? Elég gyerekes.

Azt tudja rólad, hogy a vágott rózsának sokkal jobban örülsz, mint a cserepes virágnak? Az én férjem például direkt azért vesz nekem cserepeset, mert tudja, hogy azt jobban szeretem, mint a vágottat. Mellesleg ez csak az én véleményem, de szerintem rettentően giccses és eltúlzott a 100 szál vörös rózsa. Olyan nincs önálló ötletem, így nyúlok egyet egy romcsi amcsi filmből kategória. Aki igazán szeret, és szívből adja, az nagyobb hatást ér el még azzal is, ha hazafelé jövet letépett egy vadvirágot, hogy azzal kedveskedven neked.

16. Soufflet (válaszként erre: 1. - LMAnna)
2023. júl. 19. 23:04

Engem szeretett a volt ferjem.

Nem volt 100 roza, neha nem rozsa, csak legally, es hozta nekem.

15. Főnix3 (válaszként erre: 14. - LMAnna)
2023. júl. 19. 21:27
Mióta vagytok együtt? Milyennek ítéled a kapcsolatotokat?
14. LMAnna (válaszként erre: 10. - Napsugár8)
2023. júl. 19. 19:55
Láttam fotót a nőröl a virággal 😔 100%-ra nem lehetek biztos benne, hogy a páromtól kapta, de valószínű.
13. Valaki99 (válaszként erre: 1. - LMAnna)
2023. júl. 19. 17:09

Nagyon gáz ha egy pasi ezzel dicsekszik az új párjának , hogy egy vadidegen nőnek mekkora csokor virágot küldött neked meg kb semmi nem jár. Nem az anyagi oldalát nézve bántó ez, én értem a kérdezőt, hanem lelkileg. Ráadásul szenteste..Direkt bánt ezzel az biztos

Nem fecsérelném az időm egy ilyen alakra.

12. libikóka (válaszként erre: 10. - Napsugár8)
2023. júl. 19. 17:05

Én is azt gondoltam,hogy "csak"füllentett egy nagyot a pasi.

Azt még hogy szenteste ez milyen apropóból jön elő hát nem tudom🤨

11. Panna.33 (válaszként erre: 1. - LMAnna)
2023. júl. 19. 16:58
Nem zavarna, ha nem mellettem tenne ilyent.
10. Napsugár8 (válaszként erre: 9. - Vigyefene)
2023. júl. 19. 15:52

Oké! Akkor viszont csak duma az egész, és ne azon agyaljon FI, hogy ő miért nem kapott, ha az a másik kapott?

Inkább azon agyaljon, miért is akarja ilyesmivel bántani, bosszantani őt a párja, amikor szinte 100 %, hogy egy szó sem igaz az egészből! Mit akar ezzel a szöveggel elérni nála?

9. vigyefene (válaszként erre: 8. - Napsugár8)
2023. júl. 19. 15:25
Olvasd el a F.I. utolsó sorát.
2023. júl. 19. 15:23

Ez hány évvel ezelőtt volt? És mennyibe került akkor 100 szál vörös rózsa, és mennyibe kerülne ma?

De ne csak ezt számold!

Számold azt is, hogy azzal a másikkal hány hónapig, hány évig volt együtt, és veled mióta van együtt?

Neked a rózsa kell? És az érzelmek, a tartós kapcsolat, az összetartozás, az együttlét? Biztosan nem hiányolnám a rózsát.

2023. júl. 19. 15:21

fantáziátlan lenne..

Egyébként erről a mostani melegről jutott eszedbe a tél? Szenteste igen rég volt, hogy bírtad eddig magadban tartani?:))

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook