100-on túl! Csináljuk meg! (beszélgetés)
Szerintem is!
Nem érzem,hogy csapatban gyorsabban fogynék mint ha magam csinálom végig a harcot!
Hát rosszul gondolod. Vannak emberek akiknek könnyebben megy, ha megosztják gondolataikat a másikkal.
Abban igazad van hogy mindenki a saját "harcát" vívja, saját kg-jával, vagyis saját magával küzd.
Gondolom hallottál a tömegpszichózusról?! Na ez is valami olyan.
De ha Neked ez nem jelent semmit, akkor nem kell se olvasnod, se írnod, se értened!
Soha nem értettem miért jobb azt csapatban, úgy hogy közben folyton a zabálásról esik szó.
Ez egy magányos harc...szerintem.
Rendben, köszönöm!
:)
Szia! Ha nem jönne össze a csapat, gyere át hozzánk!
Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!!
Bármikor jöhetsz!:)))
Sziasztok!
Várom azok jelentkezését akik szintén életmódváltás előtt állnak és úgy gondolják együtt könnyebb.
Én már évekkel ezelőtt egy nagyon jó kis csapattal lefogytam, de sajnos visszajöttek a kg-k. Okát tudom, de az ellenszere nehéz.
Én 90 napost fogok csinálni, egy kis átalakítással, de az évek alatt sok minden kipróbáltam. Ha úgy nézem összesen már: 100 kg-tól megszabadultam, de ismét mázsa felett vagyok. A fogyás általában megy, a megtartással vannak gondok egy idő után. Egyenlőre ismét fogynom kell, aki szeretne támogatást, illetve támogatni az jöjjön!
Együk magunkat karcsúra! :)
További ajánlott fórumok:
- Elindult a meddőségi kivizsgálás! Csináljuk együtt végig
- Holnaptól kezdem a fogyókúrám, ha gondolod gyere és csináljuk 1ütt!:)
- Ki szeretne pár kg-ot leadni? Gyertek, csináljuk együtt 04. 26-tól!
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- Mindenki arra törekszik, hogy a lehető legjobban élje le az életét. Vajon jól csináljuk?
- 90 napost csináljuk együtt