10 perces gyümölcsleves recept


1 cs gála vanilia pudingpor (nem kell főzni)
1 - 1,5 l tej
gyümölcs apróra vágva
őrőlt fahéj
A 10 perces gyümölcsleves elkészítési módja:
A pudingport kis fahéjjal és a tejjel alaposan összekeverem. Beleteszem az apróra vágott idény gyümölcsöt. (Mi szilvával őszibarackkal szeretjük a legjobban) Utána mehet a hűtőbe - vagy azonnal is fogyasztható.
Ha őszibarackot teszek bele, akkor turmixal össze is török a barackból egy keveset, és azt is belekeverem a gyümölcslevesbe.
A pudingot lehet helyettesíteni a készen kapható gyümölcsleves porokkal is, úgy is nagyon finom!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Mártis, 2006. okt. 4. 12:58
A 10 perces gyümölcsleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.