10 napja késik, mit tegyek? (beszélgetés)
Köszi, hogy írtál, de volt pár olyan írásod amivel enyhén elég butának és primitívnek néztél.
nem ismerjük egymást.....
A leveledben is enyhén meg dértettél annak ellenére, hogy nem ismerjük egymást.
felejtsük el...én nem haragszom rád....
Egyesek annyira fel tudnak húzni....egy nőnek attól, hogy késik vagy nem jön meg lehet annyi féle oka, nem feltétlen terhesség.)
Amikor valaki fél valamitől...nem hiszem, hogy az nem befolyásolja a női ciklust...nálam, régen is mikor vizsgáztam, nem jött meg ennyi..ha túl voltam akkor visszaállt...de ismerek olyan nőket, akiknek akkor jön meg hamarabb ha izgul, fél...ez biológia...nem vagyunk egyformák!
Miről beszélsz te itt össze vissza?
Szerintem ne folytassuk ezt a díszkulzust...
Szia...
örülök, hogy írtál de kissé feltupíroztad az agyam:(
Örülök, hogy ennyire foglalkozta t a téma, de én már nem agyalok...majd ha jön baba szólok:)
te leszel az első akinek megírom a hírt.
nem találgatok, ha terhes lennék érezném, ebben biztos vagyok!
de erre utaló jel nincs.....a fórumot kitörölni nemtudom...de ez a téma számomra tárgytalan.)
Én ilyen vagyok, persze nemvagyunk egyformák...én nem szaladgálok tesztekért..mert én ennél sokkal józanabb vagyok...persze valahol örülnék..de jelen pillanatban nem,mert 2 hónapja fogászatra járok...és regeteg szúrit nyomtak belém, és ez egy babának már káros lenne!
tehát a baba téma storno
Igaz ha szívós a baba akkor kibírja.)
de félre a viccet...én félnék, mert elég sok szúrit kaptam lidocaint..gyógyszert...de bármi lehetséges!
Ismerős dolgok, annyi különbséggel, hogy én közben fogászatra járok...tehát remélem semmi terhesség!
met ez így kemény lenne..
szia, én vagyok az az ismerős... :)
Röviden a sztori: hazajöttünk a nászútról, megjött a mensi, amikor kellett volna, szépen időben, csak nagyon kevés volt, és 3 nap alatt elmúlt. elmentem a dokimhoz, mert nekem sosem volt gond a ciklusommal, a nőgyógyász meg megkérdezte: nem érzem magam terhesnek? hát eszembe sem jutott, hogy elsőre összejöhet a baba...:)
egy hetet vártam teszttel, a 3. lett pozitív. később kiderült, hogy kevés volt vmi hormon, amiatt jött meg, pedig akkor már terhes voltam. a kevés hormont pótolni kellett, nem volt gond utána már, sőt az egész terhességem teljesen problémamentes volt - semmi hányinger, semmi falási kényszer. Hát valahogy így... :)
Ez kemény:)
Most megint jön pár csepp vér de nem vészes, nem tudom mire vélni ezt az egészet.
Szívesen beszélnék ilyen nőkkel akiknek megvolt, közben babásak voltak, ez érdekes!
Szió
Háát, akkor lehet van mégis valami...
Egy Hoxás ismerősömnek is megjött. 1-napig volt meg neki. Most egy 10 hónapos baba anyukája.
hahó van itt valaki?
Már elmúlt a vérzésem....nem értem komolyan..mi van most ilyenkor?
Holnap megyek fogdokihoz...végreeeee befejeződik a fogászati kezelések sora:)
4 hét múlva kell majd újra menni az igazi koronákat akkor rakják fel.)
Addig ideiglenes koronám lesz.
A fogamat csinálják ezért járok ennyire:)
Koronát kapok ...csütörtökön is megyek....
tuti, h akkor az okozza! Csináltasd meg mind, kezdj el immunerősíteni, és mellé antibakteriális szájvíz naponta min. 2szer! Azzal gargalizálhatsz is!
No, és persze, azért említsd emg a fogorvosnak is ezt, ha legközelebb mész!
Főnökömnek az arcán jön ki gócos fogtól gyulladt ciszta....
Figyi a fogam elég gáz volt
Kb 5 fogat kihúztak, mert gennyes volt...gondood, hogy ez még annak a valamije?
Ez elképzelhető....és mit tehetek ez ellen?
vagy ez elmúlik ha már a fogaim is okék lesznek?
Gócos fogam már nincs...
a kakukkfű az köptetőnek jó.
A torokfájás meg... lehet pont a fogad miatt tér vissza folyton, hisz az ott már egy góc. Vegyél antibakteriális szájvizet, használd rendszeresen, és ha kész a fogad, illetve ezt is használod, akkor majd látni, h ez volt-e a baj. De ha dohányzol, akkor az is okozhatja, h legyengül a dohányfüst miatt a nyálkahártya védekező képessége, illetve ha sokat vagy dohányfüstös közegben, az is okozhatja, mégha nem is bagózol. De azt azért kétlem, h a mandula kivétel az oka. Pláne, ha indokolt volt.
A fogdokitól rettegek, és már túl vagyok pár kezelésen.(
és még ezután jön a java...holnap után...
A torkom fáj....pedig nincs mandulám...be duzzadt...
Nincs lázam semmi, de rendszeresen visszajön..a doki azt mondja azért, mert kivették...pont ezért vetettem ki anno...
Nincs valami gyógy javaslatotok?
kakukkfű teát csináltam
Leírom hogy jött meg mostanában:
szeptember 11
október 11
november 10
december 17
január 24
mit szóltok ehhez?
meg játszom őket lottó számnak
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Már lassan 9 hónapja nem alszik a kisfiam éjszaka. Mit tegyek?
- Kb 1 hónapja frissités után kiirta a gép, hogy szofter hamisitás áldozata lettem, nem eredeti a Microsoft szofter. Mit tegyek?
- Mit tegyek ha a fiam(9hós) egy hónapja útál fürdeni? :(
- A segítségeteket kérem.4 hónapja szültem és azóta nincs étvágyam, nagyon sokat lefogytam. Segítsetek mit tegyek?
- Mit tegyek, ha a gyerekorvos nem ír fel antibiotikumot a 2 napja lázas gyereknek?