1 perc beszéd hány leírt karakter? (tudásbázis)
Azt hiszem, a harmadik bukfencem ennél a témánál: én nem arra gondoltam, egy perc alatt mennyi karaktert lehet leírni, hanem hány karaktert kell leírni ahhoz, hogy 1 percig tartson annak a felolvasása. Ugyanis előadást állítok össze. Nem egyre gondoltunk. Azért csodálkoztam, hogy 250 karakter nagyon kevésnek tűnik...
Nem mindig vagyok ilyen bamba, de ezen most már jót szórakozok én is...
egy próbát megér:)
de szerintem az egy perc az kevés, 10 percig kéne, mint a suliban :)
Na most is kipróbáltam és most jobban ment mint tegnap, akkor döcögősnek éreztem, most olyan volt a tempóm mint szokott 463/perc szóközökkel, szóköz nélkül 400.
Talán kicsit megy ennél is gyorsabban, de szerintem nem sokkal.
Az 1000 leütés/perc is soknak hangzik
Azt hiszem az érettségin valamivel 2000 felett van/ 10 perc, a versenyeken is ez a követelmény, de ott azért 3000 felett teljesítenek a győztesek /10 perc!
ha jól emlékszem
Igen, így próbáltam meg. De hogy ez a számolás miért nem jutott előbb eszembe! Egy percembe került. Pedig nem szeretem a fölöslegesen kiírt fórumkérdéseket.
Kösz mindenkinek!
a beszédtempótól függ!
egyébként a legegyszerűbb, ha méred az időt, és 1 percig olvasol fel magadnak egy tetszőleges könyvből. Bejelölöd, honnan meddig jutottál el és megszámolod
További ajánlott fórumok:
- Agymenők...szereted? Kedvenc karakter?
- Gmail helyett más jó fiók?Többféle használható karakterrel az emailcím választásban, unom, hogy a nevem összes normális formája foglalt!
- Hogyan kell megnézni egy dokumentumnál, hogy hány karakteres?
- Nektek tetszenek az ilyen arcú\ karakterű lányok?
- Excelbe szeretnék egy német karaktert beírni, ez a umlautos tsz. jele: vonal és kettőspont a tetején.
- Banki utalásnál ha 24 karakternyi hely van megadva, de nekem csak 16 karakteres a szám, mit írjak a fennmaradóba?