Agymenők...szereted? Kedvenc karakter? (beszélgetős fórum)
Nem gond. Szerintem ez már csak ízlésbeli különbség. Mindenki úgy nézi, ahogy jól esik neki!
Például valakit már a felirat is bosszant, mert nem szeret olvasni, vagy NEM TUD olvasni! 🙂
Nálam a felirat csak pár másodpercig okoz gondot, aztán rááll a szemem, az olvasással meg amúgy sincs gondom! 👍
Az viszont tényleg idegesítő, hogy kicsiben van felégetve a felirat, de nagyítót nem adnak hozzá! Ha feliratot égetek, arra mindig gondosan odafigyelek, hogy olvasható legyen! 🧐
Más a véleményem.
Van sorozat ami szinkronosan nézhetetlen, eredetiben szuoer.
A másik, hogy már elindult a cselekmény, beszélnek, de muszáj alámondani a stáblistát,nehogy érteni lehessen.
A legtöbb angol nyelvű film sokkal jobb eredeti hanggal.
Végre valaki 😀
Nekem sem tetszik a szinkron, eredetiben sokkal jobb.
Sheldon és Penny??
Szétszedték volna egymást!
Már az a pár másodperc is kellemetlen, amikor egymásra vannak hagyva! 😂
Régen fenntartásaim voltak a sorozat felé, talán mert nem találtam benne nekem illő poént. Valójában nem hagytam időt végignézni és kiismerni a karaktereket! Néha ott ragadtam és kiderült hogy mégis van témája, csak a szokásos bugyuta köntösbe tálalva! De szerintem pont ettől jó!
A legfontosabb az, hogy tényleg mindegyik egy KARAKTER!
Költői kérdés!
Sheldon-t nem lehet felülmúlni a komolyságával!
Méltó párja, Amy, csak fokozza a vergődésüket!
És hát Rajesh, az indiai, akinek soha nem jönnek össze a nőügyei, de imádott kutyája szőrzetét bárhol fel lehet fedezni! 🤣
Imádom. A páromat is a sorozat lévén ismertem meg. :)
Nincs kifejezetten kedvencem. Mindenkit szeretek, mindet másért. :)
További ajánlott fórumok:
- Szereted vagy nem szereted?
- Te szereted...
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Szereted a csillagkaput? Ki a kedvenced?
- Rajzfilmes fórum - avagy ki szereti és ki nem? Ha szereted, melyik a kedvenced?
- Szereted a dél-amerikai dalokat? Ki a kedvenc előadód?