Szereted a csillagkaput? Ki a kedvenced? (beszélgetés)
Kedvelem a Csillagkaput. Az SG1-t és az SGA (Atlantisz)-t is. Bár az utóbbiból kevés évadot láttam. Az SGU (Universe)-ról csak hallottam és láttam képeket.Hát...biztos szokni kéne...
Az SG1-ból a kedvencem Teal'c, de azért bírom a többieket is. :) Az SGA-ból pedig Dr. Rodney McKay akit nagyon kedvelek.
Teal'c-ben a sztoikus nyugalmát bírom és azt amikor néha beszól. :)
Rodney viszont folyton eszik, parázik és dumál, de egyszerűen zseniális a pasas.
Úgy tudom az SGA 4. szezonjától a Star Trek Voyagerből ismerhető (Ott a Holodoki a karaktere)
Bob Picardo lesz Atlantisz parancsnoka. Picardo jófej, már csak emiatt is meg kéne néznem valahogy a sorozatot. (De nálunk csak 3 alap csatorna van - egy ideje)
Az igazság az, hogy az SG1 jobban a szívemhez nőtt. :) Úgyhogy én bírom O'Neill-t és a humorát is! Az pedig különösen tetszik, mikor Trekes utalásai vannak. (Mert hogy én meg leginkább a Star Treket kedvelem, abból is a Voyagert) :D
Ennyit a Stargate-ről meg rólam. :)
Igen, én is ezt vettem le a látottakból. Azt tudod, hogy mi lesz a Toddal? Mintha ő is velük menne. Meg valami lidérchajóról menekülnek előtte, de igazából nem tudom, hogy mi akar ez lenni.
Egyébként meg úgy is hamarosan vége lesz az AXN-en, csak furdal a kíváncsiság, hogy mi is lesz.
Hát, ez a fórum gyorsan befuccsolt, bár én még szívesen beszélgettem volna ezekről a sorozatokról. Főleg az Atlantiszt szeretem, van is egy kérdésem. Az 5. évadban Sheppard -alezredes, vagy ezredes? Az Inkvizíció c. részben így is, úgy is szólítják. Most melyik? Ez egy kicsit zavar.
Arra sem válaszoltatok, hogy melyik az az SGU és hogy benne van-e Vala.
Ja és még egy kérdés! Látta valaki az Atlantisz legutolsó részét? Mert a YouTube-re fel van töltve, de nem tudok angolul, így nem igazán értem.
Sziasztok!
Imádom a filmet, a sorozatokat!
Mind az Sg-1-et, az Atlantiszt egybe ledaráltamm és egész jónak ígérkezik az Univerzum is!
Nem tudnék kedvencet választani mert imádtam Jack humorát, Teal'c "kimértségét", mégis Vala volt a nagy kedvencem:)
A fiaim nem rég feküdtek le (6 és 9 évesek), de most is az Atlantiszról beszélgetnek :)
"Hová mész Tod?"
"Mentem a laborba, már eleget ettem"
Igen.
Az eredeti film az egyik kedvenc filmem,soha nem tudom kihagyni ,ha épp adják.
A sorozat először furcsa volt ,de elfogadtam és tetszett,még akkor láttam először amikor a Tv 2-n adták.Most újra nézem ,mióta újra tévéfüggő lettem:)))
Sziasztok!
Imádom mind a Csillagkaput, mind az Atlantiszt! Nézzétek csak meg az adatlapom :)
Nagyon örülök, hogy végre van egy ilyen fórum is, ahol ezekről a filmekről lehet beszélni. Egyébként most ért véget a film az AXN-en. Minden este és hétvégén megnézzük őket. Az egész család imádja.
csatlakozom az előttem szólohoz...a férjem nézi, e ha éppen arra járok én is "ott ragadok"
O'Neil...csípem a humorát! :-)))