Gmail helyett más jó fiók?Többféle használható karakterrel az emailcím választásban, unom, hogy a nevem összes normális formája foglalt! (tudásbázis kérdés)
Lajt - os emailomba nem léptem be,és szerintem megszünt.. :((
Jó a felhasználói név, jelszó is de mégse tudok belépni.
Gmailos, lajt. hu, mailboxos is van.
Tvn.hu n azt csak a házon belül használom..
Ez bőven elég.
Ráadásul ez a barom gmail egy csomó variáns leellenőrzése után gyanúba kevert,hogy gép vagyok.Beírtam a kért idétlen kódot,de tök jó,hogy még én szívok.Ja...Persze,hogy én.Ez szivat.:)
Amúgy ami nagyon tetszik,hogy 25MB-ig lehet küldeni vele adatokat.Az tök klassz.Ilyet még egynél sem láttam.Egynél...freemail úgy dobja vissza a nagyobb tartalmat,hogy a lába sem éri a földet,a citromail egy primitív fiók...Lehet Ncilánynak van igaza,inkább még próbálkozok névvariánssal.De nem kitalálttal!!!Hivatalos kell.Legalább emlékeztessen a nevemre,ha már lett!:)
Pl sakkbábu nevekből, valamelyik mesefigura, vagy kedvenc regényhősöd.
Nekem az egyik a hét törpéből 2 nevet összevontam..
Vagy kisgyerekként milyen szerepet játszottál, ha voltál ilyen szinpados..
Kedvenc kajád.
Nem névre kell szavazni,te!:)
Valami postfiók ötlet kéne.Nagyon szeretem a gmailt,csak ebben iszonyat primitív.Nem tudok beregelni a nevemen.Eléggé zavar.:P
gipsz.jakab -ra !!
:)))
Új nevem van,a régi fiókom a régi nevemen van.Le szeretném cserélni,ám csak az ilyenek közül tudok választani:
gipsz.gipsz.jakab2895
és társai...:SSS
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Kinek adnátok a kajátokból inkább? (Csak egy választás van.) Egy csöves bácsinak vagy egy kóbor kutyának/macskának?
- Mi használható visszér ellen?
- Tablet, mire használható?
- Névválasztás - külföldön is használható nevek
- Többféle mosógolyó létezik? Elöltöltős mosógéphez is használható?