1 éves babát mivel kössem le egy 24 órás buszúton? (beszélgetés)
A cikkben szereplő anyukától abban különbözik a TI anyuka, hogy ő pont azért indította a fórumot, mert tanácsot kért a baba figyelmének lekötésére. Utastársai, saját maga és nem utolsó sorban a baba érdekében is.
Mint olvashattuk, nem volt semmi gond, ordítás, büdös pelus stb.
Kívánok ugyan ilyen zökkenőmentes vissza utat is!
Nem különjárati autóbusz, de a témába vág érintôlegesen.
Erre mondják: ritka, mint a fehér holló.
Érezzétek jól magatokat!
Kedves mindenki. Jelentem, a babak egy siras es hiszti nelkul vegigultek az utat. Az en lanyom tartotta a napirendet,mindenkivel kedves volt. Este 8kor lefektettem ket ulesre megagyazott agyikojaba es reggel 6ig aludt. De a tobbi gyerek is. A felnottek nyugosebbek voltak...
Van meg 1.5 eves, 6 eves, veluk sem volt semmi.
Szoval nem lehetetlen, siman birjak ;) puszi a tengerpartrol
Bababarát busz egy 24 órás útra?!
Ez vágyálom, szerintem ilyen nem létezik.
Sokszor utaztam hosszú távra busszal (volt ami egyszer több mint 40 órásra sikeredett)és merem állítani, hogy a felnőtteknek sem egy leányálom.
Főleg hazafelé.
Mire hazaértünk, már azt is elfelejtettük, hogy tulakdonképpen pihenni voltunk 2 hétig.
Csatlakozom a korabbiakhoz. Mi 6 honapostol 1,5 eves korig sehova nem vittuk a kicsit hosszabb utra, masfel evesen is csak azert, mert apukam haldoklott.
Ami a bababarat jaratot illeti, az csak arra lesz jo, hogy az aktualisan siro gyerek felebressze a tobbit, akik nagynehezen elaludtak. Tortura gyereknek, felnottnek. No de, ti tudjatok, nekem nem faj :)
Lekotes temajaban annyit, hogy a te gyereked, te ismered, es tudod legjobban, mi erdekli. Az enyemet pl. a kisautok, rajzfilmek, konyvek. De o fiu, es 2,5 eves. Egyevesen kb. SEMMIVEL nem lehetett lekotni 10 pecnel tovabb, ugyhogy csak sok szerencset es kotelidegzetet tudok nektek kivanni.
köszönöm a válaszokat. Elfelejtettem írni, hogy ez egy baba-barát járat, több 1 éves és kisebbek, nagyobbak is lesznek. Fele utas, mint amennyi szék, így a kicsik ledöntött székben alszanak. Utazni pedig a gyerekülésében fog. Megálló is több lesz.
ÉN bízom benne, hogy minden rendben lesz.
Na,mert a légkondi pont jó egy 1 éves gyereknek....
Soroljam miket okozhat?
Gondolom azert ezek a buszok nem szokasos BKV jarmuvek, el vannak latva legkondival...
Ettol fuggetlenul kinzasnak es borzaszto onzo dolognak tartom, elsosorban a hely / mozgas lehetosegenek hianya miatt.
Rajtatok kívül lesznek még vagy 44-en.
El fognak benneteket átkozni!
Elrontjátok az út hangulatát!
Jujj, és most belegondoltam, egy peluscserébe az autópálya közepén... ahol megállni sem lehet kidobni a kakás bugyit :o
oké, hogy zacsiba lehet csomagolni... de maga a csere alatt bizony terjeng a szag...
én pl tuti biztos hányni kezdenék... amúgy is rosszul vagyok a buszon, hát még ha csak pár percig is szagolnom kellene...
Az enyém is az őrületig tudja magát hergelni (de nem szoktuk hagyni odáig fajulni a dolgokat). A buszban az a nagyon rossz, hogy váratlan események esetén sem rugalmas, nyilván komoly gondnál megáll a sofőr a legközelebbi helyen, ahol tud - ki tudja, milyen messze -, de a babasírás nem hiszem, hogy ilyen. Vagy legalábbis nem többször az út alatt.
Most már nagyon, de nagyon kíváncsi lennék a fórumindító válaszára: hogy jött ez az ötlet, hogy éppen ennyire messzire, ennyire kis gyerekkel, éppen busszal kell menni nyaralni? És nem volt senki a környezetükben, aki felhívta volna a figyelmet arra, hogy ez mennyire nagyon nem jó ötlet?
Szerinted egy 50 fokos buszban egy egyéves energiabombát csendben lehet tartani?
Nem!És akkor még örüljenek a szülők ha nem lesz semmi baja a gyereknek,az én gyerekem pl. olyan ha valamit nem akar akkor belázasodik!
További ajánlott fórumok:
- Mivel kössem le magam egy hónapig a pasim nélkül?egy hónapig még nem fogom látni...nem megy és én nagyon elkeseredtem.. :-(((
- Praktikákat tud valaki mivel lehet rávenni a babát a születésre?:-)
- Szállodában kapott hálós vagy fa kiságyat mivel törlitek le, mielőtt a babát beleteszitek aludni?
- 4 hónapos kisfiam hamar megunja a játékait. Egyedül sem szeret játszani. Mivel kössem le a figyelmét?
- Mivel ízesítsem a babateát 6 hós kislányomnak, kell-e egyáltalán ízesíteni?
- Mivel kössem le 15 hónapos gyerkőcöm figyelmét-természetesen rövid időre-ha nem tudunk kimenni a friss levegőre?