Mivel kössem le magam egy hónapig a pasim nélkül?egy hónapig még nem fogom látni...nem megy és én nagyon elkeseredtem.. :-((( (tudásbázis)
Azért, mert 18 vagyok, attól még tudok ugy szeretni, mint más, aki idősebb nálam.Nem azért irtam ki ezt a témát, hogy sajnáltassam magam, csak egy kis tanácsra volt szükségem.Aki segytett, annak mindenkinek nagyon köszönöm!egy -két nagyon kedves hozzászólót ki tudnék emelni, de nem akarokmszemélyeskedni, ugyis érzi, kinek szól :-)))
Egyébként hétfőn találkkoztunk, hirtelen jött felindulásból :-)
Most már csak 12 nap és ujra látom, és akkor el is utazunk, és akkor 10 nap, vele...VÉGREEEEEEEEEE :-)
úgy látszik nem vagyunk egyformák.
de nem baj:))
én másképp éltem meg a 18 évet és a többit.
lehet ezért furcsa mert akkoriban tojtam a világra:)
te tényleg nagyon fiatal vagy hogy igy lelombozzon hogy nincs melletted:)
és hát ott van az is hogy nem vagytok sziámi ikrek,egymás nélkül is tudtok működni.:))
ha biztatást akarsz hogy te szegény majd kibirod ,nem mondok mert már mondták előttem.
inkább az az érzésem hogy túl nagy feneket kerítesz neki:)
ha pedig annyira aggódsz a távkapcs miatt akkor menj hozzá és költözz oda:)
Igen, sokat számít hogy a távot kibírtátok,de azért az nem minden tényleg!
De nektek sikerülni fog:)
Ez igaz, de az teljesen más!
Hatalmas esélye van hogy félreismered sztem!
persze biztos vannak kivételek de sztem nem a legideálisabb párkapcsolat!
Nem hiába mondják, hogy ideális kapcsolatban a felek 400km-re vannak egymástól :D
mert a táv sok mindent meg tud szépíteni,mert nem ismered, erősebbnek érzed a szeretetet, és sorolhatnám.
Kösd le magad ahogy másik is tanácsolták:))
De nem tudom, írtak itt olyat hogy régóta távkapcsolatban élnek stb...
Szerintem az nem jó dolog, mert akkor magadnak bemeséled hogy milyen emberbe vagy szerelmes, és amikor nagy ritkán találkoztok, akkor nincs is idő összeveszni! Én is éltem így, aztán amikor összeköltöztünk akkor értettem meg, hogy nem nekem találták ki azt a kapcsolatot,mert félreismertem. Azóta jóban vagyunk, sokat találkozunk, de barátnak kellett volna mindig lennie! Egy távkapcsolatban szerintem sokan így járhatnak!
Ez persze nem vonatkozik a Te esetedre,mert ti ismeritek egymást, mert most vagytok külön, nem pedig állandóan.
Szia!
Én is hasonló helyzetben vagyok, de hidd el túl lehet élni.
Ahogy előttem már sokan tanácsolták, amennyire csak lehet foglald el magad, próbálj nem gondolni a párodra. Keress valami hobbit, menj el bulizni a haverokkal, pár napra a balcsira stb..
Annyi mindent lehet csinálni. :) hamar elmegy az az egy hónap és újra találkoztok. :)
Gratulálok az érettségidhez! Tervezed amúgy a továbbtanulást? :)
Az én párom 3 hónapot van távol tőlem, pont így a nyáron.
Ősszel én érek rá kevesebbet a suli miatt, de ő is megértette és várt türelmesen. Pedig az 9 hónap.
Ez meg csak 3, tehát kötelességem nekem is kibírni. Csak az a rossz amikor a strandon ölelkező párokat látok. :(
Szerencsére felül lehet kerekedni rajta.
Nem szabad egyedül menni..
Sok kitartást és kellemes nyarat kívánok! :)
Szia
Ha nagyon szeretitek egymást, akkor simán átvészelitek azt azt egy hónapot :) Végülis nem olyan hosszú idő :)
Azt megkérdezhetem,hogy miért nem tudtok találkozni?
További ajánlott fórumok:
- Végkép elkeseredve, avagy hogyan tovább a nehézségekből
- Teljesen elkeseredett vagyok, mert a párom mindenképpen azt...
- Annyira ideges és elkeseredett vagyok. Muszáj kiírnom magambol. :((
- Tanácstalan vagyok és elkeseredett
- Végső elkeseredésemben írok...
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.