Zukuszka (gyorsabb valtozat) recept
A Zukuszka (gyorsabb valtozat) hozzávalói:1 l olaj
1 kg hagyma
2 kg paradicsompaprika
1 kg szervian paprika
1 l paradicsomle
1 kk szalicil
1 kg elore megfozott, ledaralt, kihutott bab
Vagy
1 kg padlizsan, sutve, hamozva, ledaralva
izles szerint so, bors, baberlevel
A Zukuszka (gyorsabb valtozat) elkészítési módja:
A ledaralt hagymat forro olajban addig sutjuk, mig a leve teljesen elparolog. Hozzaadjuk a ketfele paprikat, szinten daralva, ennek is elfozzuk a levet :) Johet a paradicsomle, megint fozzuk :)) Vegul a mar elokeszitett bab vagy padlizsan, surure fozzuk :))) Mielott levennenk a tuzrol fuszerezzuk es hozzaadunk 1 kk szalicilt. Uvegekbe rakjuk, tetejere ontunk par millimeter forro olajat, lezarjuk es szarazdunsztba tesszuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: gurzau.maria, 2010. okt. 1. 12:31
A zukuszka (gyorsabb valtozat) elkészítési módja és hozzávalói.