Zsuzsi finom sajtosa recept


40 dkg sima liszt
25 dkg ráma
10 dkg juhtúró
só, ízlés szerint,
a tetejére reszelt trappista, kb. 20 dkg
A Zsuzsi finom sajtosa elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk. Kb 3 mm vastagságúra kinyújtjuk, lisztezett deszkán. Megszórjuk a reszelt sajttal, felvágjuk 10x1 cm csíkora.Tepsibe pakoljuk, előmelgített sütőben, kb 180 C-on szép aranyságára sütjük. Előnye,hogy hetekig eláll egy fém v. műanyag dobozban. Persze,ha marad egyáltalán!!
Érdemes ünnepek előtt pár nappal elkészíteni,minél tovább áll,annál finomabb, omlósabb.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: 0148b688d6, 2008. febr. 29. 21:23
A zsuzsi finom sajtosa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.