Zserbógolyó recept

A Zserbógolyó hozzávalói:
30 dkg sárgabarack
15 dkg darált dió
15 dkg darált keksz
rumaroma

dísz:
10 dkg ét tortabevonó


Zserbógolyó
Most kakaóporos tortadarás mixbe forgattuk.

A Zserbógolyó elkészítési módja:
A sárgabarackokat turmixban egészen pici darabokra vagdaljuk. A diót ledaráljuk, majd a barack masszával és a rumaromával összedolgozzuk. Annyi darált kekszet teszünk hozzá, hogy golyókat formázhassunk belőle. A tortabevonót egy kanál olajjal vízgőz fölött megolvasztjuk, majd kicsit hűtjük. A golyókat a folyékony csokiba mártjuk és lecsöpögtetjük. Hűvös helyen száradni hagyjuk és minyonpapírban tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A zserbógolyó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook