Zserbó: tepsiben hagyjam kihűlni, vagy...? (beszélgetés)
9. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:10
Kihűlt már?
Küldsz nekem egy szeletet?
8. Ramcsika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:06
A tepsiben hagyd kihülni!
7. birebora
ma 18:05
Ott.
6. libikóka
ma 17:47
Ki sem veszem,, abból adagolom amíg elfogy.
5. Panna.33
ma 17:22
Mindig benne hagyom.
4. secret8
ma 17:16
Mindig bennehagyom, letakarom. Így nem szárad ki sokáig.
3. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:02
Hagyd a tepsiben.
2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:58
Igen. Sokkal szebben tudod szeletelni miután kihűlt.
ma 16:55
Hamarosan megsül a "próba" zserbó. Tepsiben hagyjam kihülni, vagy borítsam ki? Ki hogy szokta?