Hurka sütés, új tepsiben (beszélgetés)
7. survivor3 (válaszként erre: 1. - 7f4731178d)
2010. nov. 4. 14:13
Én elindítom a mikrohullámúban, egy-két robbanás után kész a finom forró sercegő sült hurka.
6. a14deb9047
2010. nov. 4. 13:34
Mindig úgy sütjük a hurkát, hogy picit megszurkáljuk és öntünk alá még egy kicsi vizet. Természetesen olaj és sok-sok karikára szelt krumpli...
5. t.Ili
2010. nov. 4. 10:38
Azt tudjátok,hogy a fagyasztott hurkát ajánlatos sütés előtt egy pillanatra forróvízbe mártani,hogy a bőre ne repedjen szét sütés közben!
Akkor a bőre kiolvad,és engedi a tágulást a süléskor.
4. t.Ili (válaszként erre: 1. - 7f4731178d)
2010. nov. 4. 10:34
Sütőpapírral teljes bélelés!
Az oldalán is!
Én midig így sütöm,mert utálok tepsit súrolni!
3. bea0824
2010. nov. 4. 10:27
Tegyél bele sütőpapírt, az jó lesz.
2. beata21bea (válaszként erre: 1. - 7f4731178d)
2010. nov. 4. 10:25
szerintem ráragad...miért nem teszel a tepsibe minimális olajat vagy zsírt?
1. 7f4731178d
2010. nov. 4. 10:21
Új a tepsink és a tűzhelyünk is. (a régi tepsiket kidobtam,sajna....)
Hurkát szeretnék sütni,de nem akarom ezzel összekoszolni a tepsit. Ha alufóliát teszek a tepsi aljára nem fog ráragadadni a hurka?
További ajánlott fórumok:
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- Mindig kihasad a hurkám sütés közben. Mit csinálok rosszul?
- Süthetek egy tepsiben sertéstarját és csirkemellet?
- Kolbász, hurka sütésekor tesztek a tepsibe sütőpapírt?
- A tökpuffancs tepsiben is süthető?
- Szeletelt pulykamellet serpenyőben (nem tepsiben!) hány percig süssem?