Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hurka sütés, új tepsiben fórum

Hurka sütés, új tepsiben (beszélgetés)


7. survivor3 (válaszként erre: 1. - 7f4731178d)
2010. nov. 4. 14:13
Én elindítom a mikrohullámúban, egy-két robbanás után kész a finom forró sercegő sült hurka.
2010. nov. 4. 13:34
Mindig úgy sütjük a hurkát, hogy picit megszurkáljuk és öntünk alá még egy kicsi vizet. Természetesen olaj és sok-sok karikára szelt krumpli...
2010. nov. 4. 10:38

Azt tudjátok,hogy a fagyasztott hurkát ajánlatos sütés előtt egy pillanatra forróvízbe mártani,hogy a bőre ne repedjen szét sütés közben!

Akkor a bőre kiolvad,és engedi a tágulást a süléskor.

4. t.Ili (válaszként erre: 1. - 7f4731178d)
2010. nov. 4. 10:34

Sütőpapírral teljes bélelés!

Az oldalán is!

Én midig így sütöm,mert utálok tepsit súrolni!

2010. nov. 4. 10:27
Tegyél bele sütőpapírt, az jó lesz.
2. beata21bea (válaszként erre: 1. - 7f4731178d)
2010. nov. 4. 10:25
szerintem ráragad...miért nem teszel a tepsibe minimális olajat vagy zsírt?
2010. nov. 4. 10:21

Új a tepsink és a tűzhelyünk is. (a régi tepsiket kidobtam,sajna....)

Hurkát szeretnék sütni,de nem akarom ezzel összekoszolni a tepsit. Ha alufóliát teszek a tepsi aljára nem fog ráragadadni a hurka?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook