Zolika baba - Anyának kicsi Kincse (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Zolika baba - Anyának kicsi Kincse
Köszönöm szépen, ez nagyon kedves Tőled!
Jó hogy megosztottad a tapasztalataidat:-) Nagyon tartok ettől az egésztől, de ugyanakkor tudom hogy egy kisbaba minden szenvedést megér:)
Jó éjt!
Csak most sikerült elolvasnom a történeted.
Nagyon szépen leírtad,jó volt olvasni.
Gratulálok Zolikához tényleg nagyon szép kisfiú.
És szerintem jó anyuka vagy,látszik és érződik mindig a naplódba,hogy nagyon szereted!!
Ja és a naplódat is szeretem olvasni!!!!
Krisztinka, ne félj, hisz minden szülés más! Szülés után pár napig azt mondtam, sose szülnék megint, de már máshogy látom. Bár fájdalmas a szülés, az egyik legszebb nap az ember életében :))
(Nekem a varrás eléggé fájt -de csak mert én nagyon szakadtam mert nagy baba volt- és a gátmetszést is éreztem, egy nagyon éles, de csak pillanatig tartó fájdalom és ki lehetett bírni.)
Könnyű és gyors szülést kívánok Neked! ;)
Fildus én is örülök hogy megismerhettelek, és remélem hogy jön majd a kisöcsike Ritu mellé akkor amikor akarjátok!
Acska nagyon aranyos vagy, köszönjük szépen!
Szia!
Örülök,hogy "megszületett" a szüléstörténeted! :)
Jó volt elolvasni és gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz!
Puszi
Megnyugtattál:-)
A legtöbb anyuka ezt mondja hogy bármikor újra csinálná, azért van egy-két kivétel a baráti körömben.
Persze mindenkinek más, nincs két egyforma szülés.
Köszönöm szépen!
Persze hogy neked is menni fog, és mikor már a karodban fogod majd a kicsidet elmúlik minden fájdalom. Nem is emlékszem már hogy milyenen voltak a fájások, csak arra hogy nagyon fájt, de nem annyira hogy ne csinálnám mégegyszer újra.
Ugye engem császároztak és elvoltam zsibbadva mikor varrtak össze, így abból nem éreztem semmit.
Ibuska gratulálok még egyszer a kisherceghez:-)
Hatalmas félelem fog el amikor a szülésre gondolok, hiszen még előtte állok én is. De annyian túlélték már, biztos nekem is menni fog:-)
Amikor varrtak össze nem fájt?
Legjobban a gátmetszéstől félek, pedig azt mondják hogy azt nem is lehet érezni, eltörpül a többi fájdalom mellett. Akkor milyen lehet a többi fájdalom??
Sok boldogságot kívánok Nektek!
Gratulálok!
Imádom az ilyen történeteket elolvasni... ezt is sikerült kicsit megkönyezzni!:)
Gyönyörű a kisfiad!
Hát jól megszenvedtél a fiadért, de nagyon édes kissrác :) Gratulálok hozzá!
Én nemrég szültem és nálunk sem volt könnyű a vége, mert kétszer volt a babab nyakára tekeredve a köldökzsinór ami mindig visszarántotta, de végül szerencsére nem kellett császár.
Mégegyszer gratula, tök jó, hogy ilyen fiatal anyuka vagy :) Még mennyi gyerkőcöt szeretnétek?
Jah és ahogy olvastam a cikked, gondolom Apa kicsi Kincse is Zolika :)))
Szia Ibus!
Nagyon jó lett a cikked, jó volt olvasni.
Ezúton is gratulálok a kis Mánuelszítóhoz, édes kis fazon. Te pedig egy nagyon jó, és lelkiismeretes fiatal anyuka vagy :)
Üdv:
Böbe
:))))
Ibuska, qmint megkàttam cik cimét, sejtettem, hogy csak is a tiéd lehet :)
Még egyszer gratula mindenért ;)
Ja, és néha még az ultrahangon sem lehet pontosan làtni, hogy hol van a koldokzsinor! Ettol féltem a legjobban, amikor vàrtam a fiamat, minden ultrahangnàl megkérdeztem, hogy nincs-e ott a koldokzsinor. Mindig azt mondtàk, hogy szerintuk nincs, de nem biztos, sok mindent nem làtni...
Amikor megszuletett Domibaba, hàt hol is volt a koldokzsinor? Csak nem a nyakacskàjàn :))))
Azért jutott eszembe, mert ha ennyire nem akart lemenni a baba, lehet, hogy eszükbe kellett volna, hogy jusson, hogy ez lehet az oka. Biztosra nem mondom, hiszen nem tudhatom, nem vagyok orvos.
De az nagyon jó, hogy máris a következő szüléseden gondolkodsz :)
Gratulálok a kisfiadhoz!
Nem értek hozzá, de nem kellett volna már előbb észrevenniük, mi van a köldökzsinórral?
Még egyszer gratulálok, jól megszenvedtél az örömért!