Zolika baba - Anyának kicsi Kincse - Kórházban töltött napok (beszélgetés)
Nagyon szépen köszönjük:-)
Ibus!
Elfelejtettem múlt héten Zolinak boldog szülinapot kívánni, így ezt most itt teszem meg! Andi és Panni :-)))
Anonima és Gicus nagyon szépen köszönjük:-)
Ibuska:Én csak most tudtam elolvasni a cikkedet de nagyon jó lett!!!
Zolika egy tünemény!!!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neki!!!
Én saját készítésű fotot tettem mégis levették!
Ibuska nagyon jó lett a cikked!
És bizony igaz,hogy sokszor fejben dől el a szoptatás.Sok egészséget Nektek!
Lehetnek képek, de csak saját készítésű fotók, mivel az internetről lementett képeket is szerzői jogok védik.
Igen,erre gondoltam én is.:-) Mindkét gyerekem koraszülött volt. Lányom 35 hétre született,fiam 30 hétre,minketten 1700 grammal és 40,illetve 42 centivel. Fiam volt a nagyobb. Őt majdnem a wc-ben szültem,mert a szülésznő nem hitte el,hogy fájásaim vannak,tolófájásnál kiküldött wc-re. Ezt leszámítva szép élmény volt.
Katus az egész napom emlékezésből állt! Ahányszor ránézek az órára mindig arra gondolok hogy egy éve mit csináltam épp ebben az időben. Miért voltatok olyan sokáig a kórházban?
Zsuzska köszönjük szépen!
Ibuska, nagyon jó volt olvasni a történetedet! Gratulálok kisfiadhoz, nagyon édes, aranyos kisfiú! Sok boldogságot Nektek!
Szia! Kisfiadnak Nagyon Boldog Születésnapot kívánok! Hogy éled meg a mai napot? Mikor a gyerekeim szülinapja van,én mindig visszagondolok rá,hogy éppen mi volt.Mikor indultunk a kórházba,mikor születtek meg,mikor már egy órásak voltak,stb...:-) A kórházról ahol szültem,én is tudnék mesélni.:-( Mi több mint 3 hétig voltunk bent,mindkét Drágámmal.
Szia!
Tényleg majdnem megegysznek az élményeink! Volt jó és rossz dolog is. De így egy évvel késöbb nem rosszként hanem jóként gondolok vissza a kórházban töltött napokra.
Marcsi nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat. Igen, majdnem egyidősek. Szandi egy perccel idősebb:-)
Kikata köszönjük! Ati is nagyon szép kisfiú:-)
Szia! Én is Szegeden szültem, a különbség, hogy sima szülésem volt! A klinikán töltött napjaim, szinte hajszál pontosan megegyeznek a tieddel, fejőgépről már akkor hallottam, mikor azt hittem megőrülök a kőkemény melleimtől, a 3. nap lett a kislányom sárga, egy nap fény után reggel szóltak, hogy délután mehetünk haza, és a kifejt tejet is kishijján kiöntöttem mire megtudtam, hol és hogyan lehet tárolni! A búra alatt töltött időben, ha én nem megyek, senki sem szól, hogy ott "örjöng2 szinte magán kívül a kicsikém, mert vagy éhes, vagy egy kis megnyugtató cumizásra vágyik! Összességében ezek ellenére jobb tapasztalattal jöttem onnan el, mint a 2-es kórházból, ahol az első gyermekemet szültem! Hidd el az már majdnem a pokol volt!!:)))) Sok boldogságot, és nagyon boldog első szülinapot kívánok a kisfiadnak!:))
Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk a Zolikának! Olyan szép kisfiú:)
Ibus: nagyon megható volt ez ez a cikked is :) Sok boldogságot kívánok édes kis Zotyónak a szülinapján, és kívánom, hogy Isten éltesse sokáig, szeretetben, békességben, boldogságban! Sok sok puszi, a szinte percre pontosan annyi idős kislányommal Szandival és Krisszel!
Még csak most tudtam meg hogy nem lehetnek képek a cikkek mellett már. Én tettem ehez a cikkhez is képet és mikor megláttam hogy nincs ott akkor gyorsan írtam a Moderátornak hogy nincs meg a képem. Ő írta meg hogy már nem lehetnek képek a cikkek melett sajnis:-(
Köszönöm szépen Fildus! Igen volt kék fény alatt egy napig mert besárgult.
Boldog szülinapot kívánok a kisfiadnak!
Drága Ibus :-)
Szépen leírtad a kórházi tartózkodásotokat. Nem is tudtam, hogy Zolika is kék fény alatt volt. Isten éltesse sokáig Zolikádat, hiszen ma van a Drágád születésnapja!
A szüléstörténetemet már megírtam pár hónappal ezelőtt, akkor csak a szülés napjáról írtam, mégis nagyon hosszúra sikeredett. Úgy érzem, hogy le kell írnom a kórházban töltött napokat is, hogy hogyan éltem meg a szegedi klinikán császáros szülés után a kórházban töltött négy napot. Volt jó, és rossz élményem is.
Ugrás a teljes írásra:
Zolika baba - Anyának kicsi Kincse - Kórházban töltött napok
További ajánlott fórumok: