Mandulaműtét után kórházban töltött idő? (tudásbázis)
Nem hiszem hogy lézer volt, bár nem tudhatom. A jobb oldalon nagyon fájt, azt mondták ott égetni kellett mert bevérzett. Egy hétre kaptam nagyon erös fájdalomcsillapitót, pihengettem szépen otthon.
Csak a vérhigitót kellett a mütét elött 10 nappal szüneteltetni, a mütét utáni nap már azt is szedhettem megint.
Felesleges kórházban tölteni 1 hetet ilyen műtét után !!!
Csak be kell tartani otthon a szabályokat és nem lesz gond ! Ennyi !!!
Kislányommal 2 napot töltöttünk a kórházban, de a 9. napon vérzett be és kellett újraműteni. Ő nem ivott eleget.
Ha eleget iszol, nem vérzik be a seb.
Manapsag ugy kivagnak,mint macskat szarni.
Maxi fogadsz dokit es adsz neki lovet, amugy egy ful-orr-gegen tuti kell a hely sokaknak.
Ez az otlet honnan jott? Otthon nem hagynak nyugton!?
Persze, hogy el lennél - az oep számlájára.
Ha nincs panasz, 3-4 nap és viszlát.
Egy hetet?
Amúgy miért nem a kórházban érdeklődsz?
Tudom, hogy sokan inkább minél hamarabb haza szeretnének menni a kórházból műtét után, de én szeretnék egy hetet bent tölteni, nem szeretném, hogy hazajövök, és mentőt kelljen hívni, mert elkezdett vérezni.
Lehet ilyet? Vagy mindenképp hazaküldenek már korán?
Ellennék amúgy szerintem, vinnék laptopot, sorozatot néznék/olvasnék, itthon se csinálok nagyon mást.
További ajánlott fórumok:
- Kórházban töltött napjaink
- Kit tudja, hogy a kórházban eltöltött bizonyos idő után miért kell fizetni és mennyit?
- Akit műtöttek már epével, hány éjjelt töltött a kórházban?
- Zolika baba - Anyának kicsi Kincse - Kórházban töltött napok
- Kicsit átértékeltem a kórházban töltött napok után az életem.
- A biztosító a kórházban eltöltött napok után kifizeti a kórházi napidíjat. Ez érdekelne, hogy mennyi lenne egy napra?