Zöldségfelfújt, ahogy agis készíti recept
70 perc
A Zöldségfelfújt, ahogy agis készíti hozzávalói:
400 gramm mindenféle friss vagy fagyasztott zöldség
450 gramm tejföl
3 tojás
2 ek. keményítő
150 gramm reszelt füstöltsajt
100 gramm krémsajt
só, bors
kevés vaj
A Zöldségfelfújt, ahogy agis készíti elkészítési módja:
A zöldségeket citromos sós vízben nem túl puhára pároljuk. A tejfölt elkeverjük a tojással, a keményítővel, kevés sóval, borssal. Kivajazott jénaiba borítjuk az előpárolt zöldségeket, leöntjük a tojásos tejföllel és rátesszük a sajtot. 45 percig sütjük 180 fokon (légkeveréses sütőben 150 fokon).
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2010. nov. 11. 06:30
A zöldségfelfújt, ahogy agis készíti elkészítési módja és hozzávalói.