Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Zöldséges-gombás töltelék recept

Zöldséges-gombás töltelék recept

A Zöldséges-gombás töltelék hozzávalói:
1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
zsír vagy olaj
1 kg fagyasztott vagy friss vegyes zöldség
1 kis ü szeletelt csiperkegomba vagy friss gomba
petrezselyem
6 db zsemle
6 db tojás
ételízesítő, majoranna, borsikafű, fekete bors, kurkuma


A Zöldséges-gombás töltelék elkészítési módja:
A hagymákat kockákra vágjuk, zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, megpároljuk. A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk. Hozzáadjuk a tojásokat, gombát, apróra vágott petrezselymet, fűszereket, végül a párolt zöldségekkel óvatosan összekeverjük. Zsiradékkal kikent sütőformában megsütjük. sütési hőfok: 190°C Mi párolt káposztával ettük, de lehet főzelékre feltétként vagy hús mellé köretként is fogyasztani.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A zöldséges-gombás töltelék elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook