Zöldséges-gombás töltelék recept

1 nagy fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
zsír vagy olaj
1 kg fagyasztott vagy friss vegyes zöldség
1 kis ü szeletelt csiperkegomba vagy friss gomba
petrezselyem
6 db zsemle
6 db tojás
ételízesítő, majoranna, borsikafű, fekete bors, kurkuma
A Zöldséges-gombás töltelék elkészítési módja:
A hagymákat kockákra vágjuk, zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, megpároljuk. A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk. Hozzáadjuk a tojásokat, gombát, apróra vágott petrezselymet, fűszereket, végül a párolt zöldségekkel óvatosan összekeverjük. Zsiradékkal kikent sütőformában megsütjük. sütési hőfok: 190°C Mi párolt káposztával ettük, de lehet főzelékre feltétként vagy hús mellé köretként is fogyasztani.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. jan. 7. 12:40
A zöldséges-gombás töltelék elkészítési módja és hozzávalói.