Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldborsós pulykamell recept

Zöldborsós pulykamell recept

A Zöldborsós pulykamell hozzávalói:
30 dkg pulykamell
30 dkg zöldborsó
1 evőkanál vaj
2 g fokhagyma
1 db piros húsú kaliforniai paprika
25 dkg párolt rizs
1 fej vöröshagyma
olívaolaj
reszelt sajt
½ dl bor

bors


A Zöldborsós pulykamell elkészítési módja:
A rizst kifőzzük. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a pulykamellet, a zöldborsót és egy kevés vajat, hogy megpárolódjon. Belereszeljük a fokhagymát. A piros kaliforniai paprikát apróra vágva beletesszük, egy kevés bort aláöntünk. Hozzáadjuk a reszelt sajtot és a rizst, majd jól összeforgatjuk. Egy tálkát bevizezünk, beletöltjük a zöldséges rizses húst, majd egy tányérra kiöntjük a formát. Tetejét reszelt sajttal megszórva tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldborsós pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook