Zöld teától fogyott már valaki, ( torna nélkü)l és mennyit fogytál? (tudásbázis)
anyum szokta inni 1-2 kilót lead aztán pár napig nem issza visszamegy..torna nélkul nem megoldás :(
ugráltam, de pár perc, és elszédültem, de nem fogytam...
Szerintem is nagyon fontos a mozgás!Mert anélkül valóban csúnyább lesz a bőr!Nem tudom hány éves vagy de egy idő után már valóban nem elég ruganyos a bőr,h Pl.10 kilónál ne legyen lógó!Hidd el ,csak elkezdeni nehéz!Ha fokozatosan kezded valami könnyebb mozgásformával,nagyon meg fogod szeretni!Fontos,h ne terheld túl magad,mert az elveszi a kedved a folytatástól!Egyébként a Tulsi Green Tea nagyon jó!Gyorsítja az anyagcserét!Ajánlják fogyókúrához!Ne félj nem okoz hasmenést!:)
Csak a zöld teától senki sem fog lefogyni, ez badarság. Fogyókúra mellé kiegészítőként tökéletes, de kell hozzá a dietetikus által összeállított étrend és a mindennapi mozgás.
Bocs, hogy csak most válaszolok! 2009 novemberében kezdtem el "diétázni", tehát kb. 8 hónap alatt ment le a 18 kiló. Már nem szoptatok, de amikor elkezdtem, a kisfiam 2 és fél hónapos volt, és 8 és fél hónapos koráig szopizott, és akkor is azért hagyta abba, mert neki nem kellett, tejem volt még. Természetesen az ésszerűség határain belül használtam (használom) az update-et, nem akartam gyorsan, 2 hét alatt lefogyni, épp ezért, én nem éheztem, csak mellőztem a fehér lisztet, cukrot. Az elején nagyon lassan indult el a fogyás, kétségbe is voltam esve, de korábban, a terhesség előtt norbiztam, és bevált, úgyhogy tudtam, csak türelem kérdése az egész. Azért sem akartam éhezni, mert kipróbáltam a szoptatás alatt, hogy kevesebbet eszem, és valószínűleg apadt a tejem, ugyanis épp akkor a kisfiam egyfolytában ordított a ciczések alkalmával, amit sem előtte, sem utána nem csinált. A szoptatás ideje alatt semmilyen "segédanyagot" nem használtam, bár most sem, de a zöld teát most idesorolom!! Ha valaki édesszájú, ajánlom a házisütis oldalt (bár biztos sokan ismeritek), onnan nagyon sok jó és gyors ötletet lehet ellesni!! Bocs a hosszúságért!
ja, csak épp ha az ember kérdez tőle valamit, akkor sokára és nem túl bőbeszédűen válaszol.
Igen:-)
Nem saját kútfő.Littledevil70-től van.Aki szerintem az egyik leghitelesebb felhasználó,fogyás,testmozgás és életmód kédések szempontjából a Hoxán.
Mindenkinek ajánlom olvassák végig a hozzászólásait,mert fantasztikus tudású ember.
Én, mióta leszoktam a dohányzásról, zöldteát iszom. /A beidegződés miatt a kávét jó időre félretettem/
Én egy grammot nem fogytam tőle. De ha igazán jó teát akartok íme egy honlap, jó szívvel ajánlom. Az én kedvencem a jázminos zöldtea /Szép Hölgy/ [link] Jó teázást mindannak, aki ezt komolyan gondolja!
ezt már olvastam itt egy másik fórumon szóról szóra:) kopipészt?:)
A zöld tea NEM éget zsírt. A zsírégetést magadnak kell elindítani, például sporttevékenységgel. A zöld tea akkor kerül a képbe, mikor benne található ketechin blokkolja a COMT (katecholo-metil-transzferáz) enzim kibocsátását, mely a zsírégetést kiváltó hormonokat (adrenalin epinefrin) hivatott felszámolni.A citromlé is hasonló elven működik:-)
köszönöm a tippet, ki fogom próbálni! Annyit hallok róla, hogy milyen egészséges és finom, de akkor ezek szerint én nem jót vettem.. :)
Én a helyi 0-24ben vettem, hűtött italoknál.
De szerintem a nagyobb szupermarketekben is lehet találni, vagy dm-rossman és társaikban.
Szia! Ezt az osihit hol lehet kapni? Drogériákban vagy gyógynövényboltban?
Ha olyan szerencsés vagy, hogy van a közeledben, akkor az osihi márkanevet kered(midnenféle hülye kis jelekkel van leírva, de a hátuljára oda van írva rendesen). Ez fél literes előre elkészített zöldtea ízesítéssel, tartósítószer és adalékanyagok nélkül.
A lipton egy nagy adag kaki...már elnézést,de tényleg.
Kimért teát érdemes csak venni, vagy ha nem tudsz, akkor twinings/naturland/teaház márkájút.
Én a twinings narancsos zöldteát járatom, na az nagyon finom.
mondjatok már nekem igazán finom zöld teát, mert én liptont vettem, de ízesítés nélkül borzalmas szerintem. egyszer olvastam egy zöld teáról mindenki dicsérte de nem tudom mi volt a neve, vmi kínai neve volt ha jól emlékszem
nagyon ügyes vagy hogy leadtál 18kg, nekem legalább tizet kellene, kisfiam 3 éves és mellett mozgok, elég sokat ja és esténként járunk bicajozni, csak ne lennék olyan édesszájú...imádom a sütit, fagyit stb.. most vettem egy zöld teát de filteres, lehet hogy le kell cserélnem szálasra
mennyi idő alatt ment le a 18 kiló? és szoptatsz még? nekem is nagyon kéne már a fogyás, csak egy hónap van a nyaralásig, de szoptatás mellett nem merek fogyózni:(
Hát tényleg csak kb. tudom leírni, ugyanis az egyik bioboltban vettem, kimérve. Én 2 fajtát vettem, az egyik citromfűvel van (keverve) ízesítve, a másik pedig fehér szőlővel. Isteni illatuk van, és az ízük is elviselhető mindenféle ízesítés nélkül.
uh!az szuper!milyen zöld teát iszol?csak úgy kb. leírva?
Én nem tudom, hogy mi van a zöld teában, de elég rossz alvó vagyok, ezért kerülöm a koffeint. Kb. 1 hónapja elkezdtem szálas zöld teát inni, és olyan álmatlan éjszakáim voltak, hogy csak na!!! Volt, hogy még hajnali 3-kor bámultam a plafont.
Hogy az eredeti kérdésre válaszoljak! Jelenleg a 10 hónapos kisfiammal vagyok itthon, szinte soha senkire nem tudom rábízni, ezért torna, mozgás nuku, viszont az update elveit követve (és 1 hónapos zöld tea ivászattal) 18 kiló mínusznál tartok.
örülök hogy egy képzett emberre akadtam:-)
Én is csak azért tudom, mert az egyetemen így tanultuk:) Különben nyílvánvaló, hogy a koffein a Coffea sp. (arabica, robusta, mint leggyakrabban fogyasztott kávék), theobromin a Theobroma cacaoban van, bár az már nem logikus, hogy a a tein, teofilin a Camellia sinensisben van:))
Éljen a kávé:)
De mindkettő savasít, tea is kávé is.
Kivéve a lúgosító kávé, de erről csak nemrég hallottam először..vicces.
én is megrögzött kávés voltam:-)kb 1 hónap kellett az átálláshoz!
köszi a hasznos infót:-)
a neten sok hülyeséget lehet olvasni ezek szerint!
én ugyanis több helyen is olvastam a koffein szót!
Én este 7 körül szoktam inni,van, mikor 8-kor,de simán alszok tőle :-DD. Próbáltam erősebb változatot is, de attól se volt gondom az alvással. Lehet, hogy rászoktam, mint a narkósok?! :-D
Teában tényleg nincs koffein, az a vegyület csak a kávé félékben található meg. A teában található teofilin vagy tein hasonló hatású mint a koffein, csak úgy tudom, lassabb, kíméletesebb, de tartósabb. Reggel egy tea olyan, mint napközben több kávé. Csak ugye a kezdőlöketet nem adja meg, én megrögzött kávéfogyasztó vagyok:)
Azt mondják zsírok bontásában jó étkezés előtt egy pohár víz egy kis almaecettel is. Viszont a zöldtea állítólag nagyon egészséges, érrendszert regeneráló, immunrendszert erősítő "csodaszer" is.
Csak tea ivásával nem lehet lefogyni. Diéta kell is mellé, ugye ha lenne kedved mozogni gyorsabb és látványosabb lenne a fogyás. De h csak a teától leadj 10kg-ot..sajnos nem így működik...:)
További ajánlott fórumok: