Almaecet kapszulával fogyott valaki? Nem teszi tönkre a gyomrot? (tudásbázis)
Sziasztok!
3 hete iszom a bio almaecetet. Mellette rendszeresen sportolok. Nagyon szeretek enni, de nem fogyás miatt kezdtem el a kúrát (sok jótékony hatása miatt). Nem is fogytam semmit! :D A hét elején vettem észre hogy nem kívánom annyira az ételt mint eddig. Minden nap kell menni wc-re és két nap előfordult hogy 6-szor is produkáltam egy nap és rendesen. :D Nem hasmenésről beszélek. :D Minden fő étkezés előtt 15-20 perccel egy pohár szénsavmentes vízbe teszek egy evőkanálnyit ( így javasolták a gyógynövényboltban). Rettenetes. :D Amint elfogy, átváltok kapszulára. Nekem nem égett a gyomrom mert 20 perc elteltével étkeztem.
Hello Mindenki!
Két hete elkezdtem szedni az almatabit, eddig nem igazán vettem észre változást... Az étvágyam sem csökkent! Csokiról lemondtam, sokáig mindennapos volt! Mik a tapasztalatok? Korábban olvastam a kommenteket. Mozogni is kellene ugye? :D
A legfinomabb limonádé:1 pohár vízbe egy kevés almaecetet önteni,kis mézzel vagy cukorral édesíteni(lehetőleg barnával,mert az sokkal egészségesebb).
Szoptató Anyukák:Mellgyulladás ellen megelőzésképpen,vagy gyógyszerképpen almaecetet kell fogyasztani.Meggyógyítja!
és mennyi idő alatt fejti ki a hatását??
hol lehet kapni?? étkezés előtt kell bevenni?
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki esetleg pajzsmirigy probléma mellett szedte az almaecet kapszulát?
Milyen készítményeket szedtetek és mennyit sikerült fogyni vele?
Egy hete szedem az almaecet kapszulát.Még nem fogytam, de jobb a közérzetem, munkabírásom. Energikusabb vagyok.Fokozza az anyagcserémet, tisztulok.Remélem, idővel ez a súlyomon is meglátszik.
Barbika25 példája elhatározásomat erősíti,jó lenne a -12 kg!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a barátcserje kapszulával?
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Mik a tapasztalatok a Biovánne kapszulával kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- Tapasztalatok fűrészpálma vagy barátcserje kapszulával