Milyen tapasztalatod van a barátcserje kapszulával? (beszélgetés)
Köszönöm szépen, igen. Sajnos lelkileg kicsit kikészültem, lehet emiatt van a libido, sivatagság. Amit furcsállok.
Hát általában 30 napos, de most pl rövidebb volt. Megyek majd nőgyógyra, érdemes endrokrinologushoz mennem? Mert a női nemi hormonokkal is inkább ők foglalkoznak?
Illetve akkor szerinted kezdjem el a super femme harmonyt meg mellé ajnlottak még egy womens cream krémet.
Hu, nagyon sajnálom, ami veled történt, ez nagyon megterhelő lehetett.
A progeszteron szint alacsony, nem nagyon volt peteérés, de 21. napon nézve akkor releváns, ha a ciklus 28 napos, ha hosszabb a ciklus, akkor később kell nézni. Az FSH-LH értéked lehetne alacsonyabb, de egy mérés nem mérvadó, ezek a hormonok változhatnak.
Szia!
A progeszteron: 19,71 nmol/l
Az ösztraidol: 43 pg/ml
Köszönöm :)
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy szerintetek, ha a ciklus 21. napján 19,71 volt a progeszteron szintem, a 3.napin az ösztrogén meg 43, akkor az kevés-e? Nem nagyon akart válaszolni a nőgyógy, most megyek máshoz. Az utolsó két mensinél 1 héttel előbb jött meg.
Sajnos durva libido csokkenés és izgalmi állapotban sivatagság van. Lehet pszihés eredetű,ezt is kezelem.
Ajánlották a super femme harmonyt. Aki kicsit jobban benne van, ilyen értékek jók, érdemes elkezdenem szedni? Köszönöm!
Szia
Wtn-t 14.naptol kell kenni vahy 28.napig
Ezt írják a legtöbb helyen, de van ahol azt hogy addig amíg meg nem jön
Sziasztok! Inofolic csopiba irtam, gondoltam itt is megjelenek:) Nekem a fogamzasgatlo abbahagyasa boritotta fel a ciklusom, azota probalok rajonni h mi a baj, tobb kevesebb sikerrel. Magandokim elegge elfoglalt es sajnos sokszor azt erzem h tobb infot talalok neten mint amit o mond nekem.
Nekem a legnagyobb problemam az hogy nagyon hosszuak a ciklusaim, plusz PMS tunetek is tarsulnak.
Eloszor csak siman Premenst szedtem de nem tudtam kivarni a harom honapot mert amint elojott valami “felnagyitott” mellekhatas megijedtem es abbahagytam.
Ezutan az amugy tokeletes borom valamiert (tavaly nyar) undoritoan zsiros es pattanasos lett).
Itt ratalaltam a WTN Baratcserje es Progreszteron kremre. Elso honapban nem nagyon ereztem valtozast. Sokaig barnaztam. Utana sajnos tultoltam a progreszteront mert nem csak 14 napig szedtem a ciklus feleben hanem “vegig” es az “alap” 40 napos ciklusom kitolta 60 naposra, tarsulva puffadassal es szekrekedessel. Itt viszont nem volt barnazas. Ekkor megijedtem megint es abbahagytam az egeszet.
Aztan ratalaltam az Inofolic olcsobb valtozatara az Inofemre, ezt kezdtem el inni napi ket tasakkal mensi 16. Napjan. Itt ereztem a peteerest es nyak is volt, nagyon boldog voltam. Idokozben megfigyeltem a ciklusaim es rajottem h az a baj h nagyon keson van a peteeresem, amire nyilvan a baratcserjet is ajanlottak. Hozzateszem ebben az inofemes honapban 8 napja barnazok, melleim brutalfeszulnek es fel akarok mindent zabalni.
Most a terv hogy WTN Baratcserje kremet kenek vegig plusz Inofem. Progikremtol kicsit felek. Emelle gondoltam, hogy ameddig nem rovidul le a ciklus minimum 31-30 napra “rasegitek” meg napi egy szem Premens-szel is. Szerintetek rossz otlet? Sajnos nagyon ketsegbe vagyok mar esve :(
Szia,
Én szedtem barátcserje kapszulát és mio-inozitolt is, plusz Hashimoto-ra pajzsmirigy hormont is szedek. Barátcserje kapszulából reggel vagy este (amikor eszembe jutott) vettem be 2x400 mg szárított, nem koncentrált őrleményt. De mindig vártam 1 vagy több órát a gyógyszer és a gyógynövénykapszula bevétele között. A Prolaktinom határértéken volt kb. 6-700-ról levitte 3-400-ra a barátcserje, erre egyébként nagyon jó. Mio-inozitolból napi kb 2 g port kb. 1 dl vízben feloldva ittam, lefekvés előtt, egész tűrhető íze van egyébként. :) A barátcserje elvileg kicsit leviheti a TSH-t, de nem tudom, hogy az enyémet befolyásolta-e. Ha igen, maximum néhány tizedet csökkentett csak rajta. A barátcserje nekem nagyon erős peteéréseket csinált egyébként, babatervezéshez szedtem.
Sziasztok!
Barátcserje por szedésével kapcsolatban kérnék tapasztalatokat tőletek. Magas prolaktin szint miatt szeretném elkezdeni szedni, mellette a mio-inozitollal együtt. Kérdésem az lenne hogy aki szedte már milyen adagban, napszakban, étkezéshez kötve hogyan szedte, hatásos volt-e neki?
Letroxot is szedek pajzsmirigy hormonokra arra lehet esetleg hatással?
Válaszokat köszönöm előre is!
Sziasztok!
Elég új vagyok meg itt a fórumon.
Idén márciusban vágtunk bele a babaprojektbe, eddig sajnos sikertelenül. Ebben a hónapban kezdtem el szedni a barátcserje kapszulat, amihez a különböző oldalakon olvasottak alapján nagy reményeket fűzök.
Van valaki akinek esetleg már az első hónapban sikerült vele a baba?
Igen, nekem is 3 császárom volt. A 3. után elkötöttek. Amióta újra megjött elhúzódó vérzésem van. Volt gyógykaparásom. Most elégették a méhnyálkahártyát, de még most sem javult a helyzet. A dokim 1 hónapra írt barátcserjét, de nem sok változás állt be. De most kipróbálom hogy tovább szedem hátha javul a helyzet.
Köszi a válaszodat!
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék aki több hónapig szedte a barátcserjét hozott e változást a ciklusában.
Nekem nem babaprojekt miatt kellene hanem a peteérés én rendbe tegye. Vérzészavar, endometrium polip. Van vkinek hosszú távon tapasztalata?
Üdv: Ági
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,ha valaki még olvassa a fórumot, hogy annak akinek használt a barátcserje, ki milyen dózisban szedte? Én napi 2kapszulával 580mg-t. Az elég?
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Sziasztok,
menstruáció első napján kezdtem el szedni a barátcserjét. Vagyis amikor meg kellett volna jönnie de nem jött meg. 5. napja késik. Terhességi teszt negatív.viszont úgy érzem, hogy mindjárt megjön. Feszül a mellem fáj a derekam és a hasam. Nőgyógyászhoz 2 hét múlva kaptam időpontot. Szerintetek abbahagyjam a szedését?
További ajánlott fórumok:
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Ki mit tud a barátcserje kapszuláról?Mire jó pontosan?Mik a tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a Biovánne kapszulával kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- Tapasztalatok fűrészpálma vagy barátcserje kapszulával