Zöld lötty tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is vettem zöld löttyöt, de én nem bírom meginni ha valakit érdekel fél áron eladnám.
email: liviasz@freemail.hu
Sziasztok!
Szerda óta iszom a sg-t. tapasztalat ,: sokat járok a mosdóba és rettentően sokat iszok.
Sziasztok!
Én tavaly ittam négy hónapig nagyon jól éreztem magam tőle.De a legfontosabb majd négy évnyi próbálkozás után terhes lettem!!!
Pont ma keztem újra inni.Ismét babát szeretnénk nem árt felkészíteni a szervezetem.
Sziasztok!
Az én páromnak egyáltalán nem jött be a zöld lötty, mert szerintem nem ivott eleget, és nem is itta sokáig. Nekem viszont abszolút bejött. Igaz hogy figyeltem az étkezésemre is, de lefogytam tőle. nem vagyok egy nagy zöldség-gyümölcs evő, de amióta iszom, kívánom a zöldséget gyümölcsöt. Ja és a rengeteg folyadék nagyon jó, mert rengeteg ember összekeveri a szomjúságot az éhségérzettel. Próbáljátok ki! Ha úgy érzd éhes vagy, igyál meg fél liter zöld löttyöt! Nekem bevált!
Mamma51!
Vedd fel a kapcsolatot azzal, akitől vetted, s segítsen neked abban, hogy mit csinálj másként, illetve segítsen neked a megértésben, hogy miért is vitte fel a vérnyomásodat.
Illetve a fogyás beindítására is vannak praktikák.
S a lfruzsina hozzászólásával abszolút egyetértek, légy türelmesebb, s a méregtelenítési időszakokat próbáld meg átvészelni, utána sokkal könnyebb lesz.
Hát, ez az! A méregtelenítés...és ilyenkor nem szabad abbahagyni!!!
Cukorbetegeknek boríthatja a cukrát...de folytatni kell, mert csak átmenetileg van gond! Aki türelmetlen és sok évi probléma után akar megoldást, az bizony adja fel...mert nem csodaszer...Csoda csak kitartás mellett van és az legalább 1-1.5 hónap! De még ez se sok, ha az elmúlt időszakot nézzük, amit eddig a betegségre fordított...
Szia mindenki!
Én is hozzászólnék a csoda italhoz:)nem akarok senkit befolyásolni,de én ugy álltam neki inni ugy 4 hónapja hogy biztam a csoda erőbe amit regéltek itt róla.Na most ott tartok hogy megpróbáltam mindent betartani amit javasolnak mellé ugy nagyjából meg is ittam a napi 2-literemet+ más folyadék,bizva abban hogy a vérnyomásomat leg kevesebb lerendezi és gyógyi nélkül folytathatom az életem.Na nállam forditva történik a dolog,ugyan is ugy 2 hete csak magass a vérnyomásom gyógyszer melett,amit nem értek,igy aztán el is ment a kedvem az egész dologtól.A fogyással azzal ugy állok hogy lement 2kg de meg is álltam semmi tovább....na most fel tettem magamnak a kérdést hogy az a sok emberke akki itt beirja a jó tapasztalatait vele az mind meg van fizetve???vagy csak én vagyok különleges?de vigasztalom magam mert látom itt a hoxán hogy más is van akkinek nem jött be.
Sziasztok!
Én is iszom a zöld löttyöt már egy jó ideje. kb 8 hónapja. Jóbb a közérzetem, elmult az allergiám, de persze mellette szedem Dr Lenkei vitaminokat. Én is fogyni szerettem volna, az elején elkezdtem diétázni, csak zöldeket, és magokat ettem 6 hétig fogytam is 9 kg-ot. de utánna annyira gyenge voltam hogy csak a zöldön és a magokon éltem, az agyam sem forgott gondoltam beiktatok egy kis hust is az étrendembe. Ahogy ezt beiktattam. Szép lassan visszatértem a régi étrendemhez, visszajöttek a kilok még több is. Az a baj hogy fogyoban van a por,négy hónapi adag 40.ooo.- volt utoljára, azóta már emelkedett. ocsobban nem lehet hozzájutni?
Szia!
Mennyiért adod?Akkor kb.3 hónapi adag.
Köszi
Sziasztok!
Nekem van eladó por,csepp,és még kulacs is!Sajnos nekem nem jött be az ize,és a szagától is émelygek!
Én még ilyen "terjesztős csomagot" vettem,4 havi adag,és nagyon szivesen tovább adnám!!!Talán ha 1 havi elhogyott,napi fél litert tudtam inni belőlle,elég finnyás vagyok!így jártam!Ha valakit érdekel írjatok!!
Állitólag napi dollár árfolyamon megy az ára.
Én is szeretnék kicsit olcsobban nem kiskeráron.
Valaki segit? Utánvéttel lehetne?
Köszönöm
Engem is érdekelne a dolog, anyukám akarja kipróbálni, a páromnak meg jó lenne..és hát akkor már én miért ne? :)
Gyógytea ízű? És tud vki olcsóbban szerezni, bp-re?
Köszi!
Szia!
Olvastam hogy ilyen drága hogy tudnám megvenni,
hogy ne legyek viszont eladó,mert csak nekem kéne.
Te is árulod? Én rokkantnyugdijas vagyok elmenni
érte nem tudok.Bp-en lakom.
Postán ha árulod eltudod küldeni 17ezerft-t hogy
a postásnak fizetem.
köszi válaszod
fókamama
Üdv!
Nekem lenne eladó por és csepp is, mivel az íze nem jött be. Kb. 10 liternyi adag hiányzik mindkettőből, szóval nem sok.
e-mail: tibor84@indamail.hu
Szia!
A nadrágjaim egy lehellettel bővebbek lettek már,az tuti. Mérlegre egyelőre még nem állok,majd ha letelt egy hónap.Ja,és az évek óta fennálló hasmenésem szűnőben.
Szia!Van valamilyen változás nálad?Iszod még?
Én is úgy hallottam, ha beindul a méregtelenítés átmenetileg rosszul is érezheti magát az ember, túl kell élni ezt az időszakot:)
Én is gondolkodom rajra hogy elkezdem, sok jót hallottam róla.
Sziasztok!
Nekem eddig mindennap hasmenésem volt,ez most kezd eltűnni. Remélem, a fogyást is beindítja majd.Tudom,nem 2 nap alatt,mint ahogy a plusz kilók sem 2 nap alatt jöttek fel,de hát,türelem!
Sziasztok!
Ez a zöld lötty pontosan mi? Mennyiért lehet kapni, és hol?
köszi előre is
Nekem nem voltak ilyen gondjaim, sőt az emésztésem javult, addig talán ha két naponta tudtam wc-re menni, azóta naponta egyszer biztos, de inkább kétszer. Nekem az alvási idő igényem csökkent olyan 2 órával. Én nagyon sokat betegeskedtem, állandoan meg voltam fázva, egy kis huzattól is mióta iszom nem voltam beteg. Igazából a fogyás miatt kezdtem el inni. 2.5 éve szültem, 60 kg lettem terhes, 78 kg szültem és 73 kg jöttem ki a kórházból és azóta nem mozdult meg. Mindent kipróbáltam, orvosoknál voltam, edzettem, böjtöltem, semmi,mig végül decemberben gyomortükrözésen fekélyt állapitottak meg. Valoszinű a sok össze-vissza tablettáktól, fogyokúrás szerektől.Aztán még utoljára adtam esélyt a zöld löttynek és megindult a fogyás.
Egyébként olvastam róla, hogy akinél van valami régebbi betegség maradványa azt előhozza, a barátnőm sokat volt beteg a fülével, és amikor itta rá 2 hétre váratlanul kifolyt a füléből gyennyes- véres valami, addig sose folyt a füle.
Szia!
Én kb 2 hónapja iszom, elkezdtem futni, olyan 2 naponta 10 percet és elhagytam az édességet igy olyan 4 kg-ot fogytam, de most 1kg visszajött nyaralni voltunk és nem mozogtam.Viszont a gyomorfekélyem teljesen elmúlt, még a doki is meglepödött.
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma?
- A buborékfújóba miből készítsem el a löttyött?
- Mi a tapasztalatod a zöldtea kapszuláról?
- Amerikai Zöldkártya lottó! Jelentkezett már valaki rá? Tapasztalatok?
- Próbálta már valaki a zöldkávé kapszulát? Tapasztalat? (tudom, hogy csodák nincsenek)
- Csütörtökön megyek vérvételre (cukros löttyöt kell inni)! Mit ehetek előző nap?