Próbálta már valaki a zöldkávé kapszulát? Tapasztalat? (tudom, hogy csodák nincsenek) (beszélgetés)
Szia!
Megkérdezhetem, hogy melyik fajtát szeded? A legújabb és legolcsóbb a Dr.Chen felé, valaki próbálta már? Engem nem csak fogyás szempontjából érdekelne, inzulinrezisztenciám is van...
Köszi!
Szabályozza a szénhidrát anyagcserét. Szénhidrát = cukor.
Elolvastam, de nem tudnám, pontosan elmagyarázni, hogy működik. Keress rá te is.
Amit tapasztaltam:
Mindkét szülőm cukorbeteg, és nálam is jelentkeztek már a cukor intolerancia jelei. Utóbbi hónapokban állandósult nálam, hogy sokáig nem veszem észre, hogy éhes lennék, aztán egyszer csak nagyon, de akkor azonnal enni is kell, mert ájuldozós érzésem lesz. --> Lezuhan a vércukrom.
Mióta szedem a bogyót, ez az ájulásközeli érzet elmúlt, egyszerűen csak érzem, hogy éhes vagyok. A gyomromban, és nem a fejemben. A vércukor szintet a kiválasztott inzulin mennyisége szabályozza.
Egyetlen gondom van. Az első dobozzal, amit megvettünk, - márkát meg nem mondom, Lengyelországból küldték tán, és 10e-be került -, 50 mg-os kapszulák, 2 hét alatt 2 kg-val mutatott kevesebbet a mérleg.
Utána találtuk a Dr. Herz félét, ebben 400 mg van/kapszula + bio chromium. A hatás fennmaradt, csak éppen nem fogyok, újra annyi vagyok, mint előtte. :S
Szóval nem igazán értem, hogy mi a gond. Felemeltem a déli adagot 2 szemre, hátha...
Lehet, hogy ha elfogy, megint másik gyártót próbálok ki. De úgy tűnik, azért van jótékony hatása, ezért nem akarom abbahagyni a szedését.
Ikebana2
A zöldkávét és a pörkölt kávét nem szabad összetéveszteni. Előbbiből a pörkölés során távoznak azok a hatóanyagok, amiknek a hatását a legújabb kutatások bizonyították, ez pedig a klorogén sav.
Egyébiránt a fekete kávé valóban vízhajtó hatású, meg izgató hatású is (elfogyasztása után általában negyed órán belül megyek wc-re, mert végig szalad a perisztaltika a beleimen :) ).
A feketekávé fogyasztásnak a női szervezetben rákmegelőző hatását is kimutatták már.
A zöldkávénak az inzulinra van jótékony hatása, amit a magam részéről határozottan érzek is. Csak most már újra fogyni is szeretnék. :(
Ahogyan írtam is, én igazából nem akarom kipróbálni. 2011 óta diétázom, túlzásva nem viszem.
Azóta szépen lassan a 92 kilóból 77 lett:) (bár az utóbbi időben egy kicsi vissza is jött, mert voltam a 70 szoros közelében is) Szóval nekem van egy magamra szabott elképzelésem, tervem és aszerint haladok.
Egyszerűen csak érdekel, mert nemrég olvastam róla. A kávénak (általában) van egy vízhajtó hatása, meg a koffein ami felpörget. Meg hát úgy szokták ezt hírdetni, "étrend kiegészítő, ami elősegítHETI a fogyást" Így feltételes módban. Tehát vagy igen vagy nem.
Azért, köszi a válaszod!:)
Én magát a zöld kávét iszom, nem a kapszulát... felpörgetni felpörget, de csodát ne várj tőle.
Bár ezt most nagyon reklámozzák itt kint az USA-ban is... lehet nálad beválik :-)
További ajánlott fórumok:
- Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki?
- Ismered a Slimfit zsírégető kapszulát?
- Ismeri valaki a Weight Loss kapszulát?
- Ismertek olyan nőt, akinek nincsenek barátnői? Mi az oka szerintetek?
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Miért nincsenek párkapcsolatok?