Amerikai Zöldkártya lottó! Jelentkezett már valaki rá? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Olyan magyar üzenetèt várom, akinek van zöld kártyája de nem tudja hogyan induljon el az Egyesült Államokba. Én az USA-ban élek lassan 10 ève. Talán tudok segiteni egy új élet elkezdèsèben.
FONTOS: Csak olyan irjon, akinek MEGVAN/HAMAROSAN MEGLESZ A ZÖLDKÀRTYÀJA ÈS TISZTESSÈGES EMBER. Sajnalom, de egyedulallo ferfi kerem ne irjon. Anyagiakban nem tudok segiteni. KERLEK ne irjatok massal kapcsolatban. Köszönöm. Sok sikert mindenkinek es sajnalom ha az uzenetem kisse durvanak tunik, nem àll szandekomban senkit megserteni. ☺ e-mailem: emmaswan82@mail.com
Kedves Mari20!
Tegnap már kértem, hogy ne hülyítsük a többieket, ha halvány lila gőzünk sincs az egészről!
Ha legalább az alattad lévő szöveget elolvastad volna, nem koptatnád hiába a billentyűzetedet.
Mi az, hogy 2 x húznak az évben?
1 jelentkezés , egy húzás/év
Ez nem autó nyereménybetétkönyv:-)
Ha Te magad is lehúzásnak tartod, akkor minek fizetsz nekik?
Szerintem fizesd be az 5 évre szóló pénzösszeget is, ha nincs jobb helye, bár sok az árvízkárosult, aki örülne ennek az összegnek is.
Senki ne fizessen ügynöknek usafis.org és társai . . .
Amúgy meg, ha minimálisan sem beszéled az Angolt, minek akarsz kimenni oda?
Ha gyenge szinten beszéled a nyelvet, ki tudod tölteni az adatlapot és itt van a segítség is tök ingyen: [link]
igen én már egy évet befizettem
2x- van egy évbe húzás....
állitólag van aki megkapja, én még nem beszéltem olyannal
de lehúzásnak tartom....
mert állandóan bombáztak az ajánlattal, hogy most extra kedvezménnyel 5 évre befizethetek....
nagyobb esély...
de ha van rá felesleges pénzed...
ha netán kihúznak 1 év alatt különféle feltételeknek kell megfelelj
Borzasztóan idegesítő, amikor 21 válaszon keresztül hülyítitek egymást.
Ahelyett, hogy több keresőszóra használnátok a google-t.
Először is a hivatalos jelentkezés helye - ingyen - [link]
Másodszor. Szájbarágósan – ingyen – egy srác leírja nektek, hogy mit és hogyan kell csinálni itt: [link]
Jelentkezési határidő ebben az évben: 2010 október 5-től november 3-ig.
Na most én adnám meg a számlaszámomat és várom az adományokat: DD
Nem mégsem, inkább aki kijutott az infóval hívjon meg magához vendégségbe:-))
Ide írhatsz: veki2007@gmail.com
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani nekem, hogy mi van akkor ha én már jelentkeztem egy fizetős oldalon, ami ezek szerint nem hivatalos? Ha jelentkezek egy olyan oldalon, ami hivatalos, akkor nem zárom ki magam? Tehát akkor úgy veszik, hogy kétszer jelentkeztem vagy a nem hivatalos nem számít? Aki jártas ebben az kérem segítsen!
remélem nem így lesz:( Csak az első 4 számot adtam meg, azóta meg egyfolytában nézem a kártya egyenlegét, eddig szerencsére semmit nem vettek le:)
De azóta is hívtak vagy 5-ször.
Remélem többször nem hívnak.
Nem mondod, hogy egy ismeretlen kéri a kártyaszámodat, erre te bediktálod? Ez nagyon veszélyes!
Már ne haragudj, de ott kellett volna gyanút fognod, hogy a Bevándorlási Hivatal vezetőjeként mutatkozott be valaki. Nehogymár annyira ráérjen egy ilyen nagy formátumú hivatal vezetője, hogy csak úgy szóba álljon egy potenciális bevándorlóval! Örülhetsz, ha ezek után nem nulláznak le a csalók!
Na képzeljétek! A google-ba beírtam, hogy munka külföldön, kijött elsőnek egy ilyen oldal, ahol zöldkártyát lehet nyerni. Ez is fizetős, annyit csináltam, hogy beírtam az emailcímem, de amikor továbbléptem, és láttam fizetős, akkor abbahagytam a regisztrálást. Na nem sokra rá, telefonáltak állítólag Amerikából, és 1/2 óráig diskuráltunk angolul a végén kibökte, ahhoz hogy bizti mehessünk fizetni kell 228 EU-rót. Master Card számot kért. Elkezdtem diktálni, de belémötlött, mi van ha átverés. Ekkor hívta az igazgatót. Bemutatkozott, mint az Amerikai Bevándorlási Hivatal vezetője, és csupa szép és jót mondott. A végén kinyomtam rá a telefont, mert megijedtem, hogy ezt a hívást is lehet velem fizettetik ki, mert a férjemnek volt hasonló (csak ő sms-sekért fizetett jó sokat).
Szerintetek, ha csak a mastercard első pár számát adtam meg, abból ki tudják generálni valahogy az enyémet?! Félek, nehogy valahogy leszedjék a pénzemet, én meg lessek!!!
Szerintetek átverés lehetett? Most csörgött a telóm, megint onnan hívtak. Kinyomtam!
Szia,
én egy barát házaspárt ismerek, ők így mentek ki usa-ba, azóta is Floridában élnek a kis szerencsések :)
Nezd meg ezt, itt fel is van tuntetve, hogy az online regisztracio ingyenes! De szerintem a D-2011-re meg nem lehet jelentkezni, a D-2010-es pedig mar dec. 1.-en lezarult!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Jelentkezik idén valaki Zöldkártya Lottóra?