Zaklattak már telefonon? Telefonbetyárkodtak már veled? (beszélgetés)
Ha elég gyorsan pörög az agyam, akkor igen. :) De van olyan, sajna, amikor én is leblokkolok.
Azt utálom a legjobban, ha valaki szám nélkül hív, jó hosszan kicsönget. Sosem szoktam felvenni, de ha nagyon sokáig csörög, akkor igen. Felveszem, és a rohadék hallgat vagy két másodpercig, aztán leteszi. Ettől simán agyf.szt kapok. :P :) Sajnos ilyen elég sokszor előfordul. :P
Megáll az ész.
Az elsőt, hogy szépen csendben leteszed a telefont... na ezt megjegyzem, és ha kell alkalmazom :)
Azért téged sem kell félteni, kiosztod akit kell :)
Többször előfordult, hogy felhívott egy pasi. Kulturált hangon előadta, hogy sokan vagyunk lányok a családban, és hogy Édesanyám különösen szép asszony, össze lehetne-e hozni, hogy szeretkezzenek?
Mondom neki, jobb ötletem van. Hallottam a hangján a reményt, ezért szépen mondtam neki:
ha rám hallgatsz, szépen csendben leteszed a telefont, levetkőzöl, és megb.szod a saját anyádat!
Letette.
Nem adta fel, de mindig hasonló szövegekkel etettem meg, és mindig bevette a poént a végére. :D
Később rájöttem, hogy ki az, mert a kis buta a valódi nevén mutatkozott be. A szomszéd városban lakott, és mondanom se kell: nős ember. Unatkozott. Tényleg ismert bennünket... Egy idő után lekopott, mert azt mondtam neki, hogy a rendőrséggel figyeltetem a vonalat.
A másik egy ismerősöm volt, aki szintén szeretett fűvel-fával kefélni. Sokszor összefutottunk az utcán, és elkattant. Hívogatott, aztán nagyon csúnyán elküldtem őt is a k.rva anyjába. Hátborzongató hangon suttogott mindig a telefonba, a hideg futkosott a hátamon. :P
A harmadik egy öregember volt, amikor új házba költöztünk. Személyesen ismert, név szerint szólított meg. Először nem, ezért dőltem be. Úgy kezdte, hogy nemzetközi hívást fogadok, tartsam a vonalat. Azt hittem, a nevelőapám hív, ezért szót fogadtam. Kis idő múlva az öreg elkezdte verni magának a répát, és hangot is adott hozzá. Nem egyszer hívott, aztán már személyesebb hangot ütött meg, de végül mindig úgy tette le a kagylót, hogy kielégítette magát. Kérdezgettem. Elmondta, hogy nap mint nap lát az utcán, van, hogy mellette megyek el. Később őt is ugyanezzel a rendőrséges-mesével ráztam le, de sokszor hívott addig is. Komolyan megijedtem tőle, és féltem sokáig kimenni az utcára. Mintha mindenhol a hangját hallottam volna, de egyszerűen nem tudtam beazonosítani... :S
Két dolog lehetséges. Ha nincs időm, akkor azonnal köszönöm, nem érdekel a téma.
Ha van, akkor hagyom mesélni, és a végén mondom ugyanezt :)
Igen. Az egyik "állítólagos barátném". Ennek 4 éve. Először csak naponta hívogatott letiltott számról. (nappal és éjszaka is). Majd levelet is kaptam tőle....nagyon durva dolgokat írt (koporsó...stb)
Elmentem a rendőrségre. Semmit nem csináltak. Majd minden kiderült, amikor pénzt lopott tőlem.
Azt mondta azért tette mindezt, mert nem értem mindig rá, amikor ő akarta. ?????
:) Volt ilyen, egy exbarát. Évekig zaklatott.
Meg volt egy olyan is, hogy valaki egy erotikus hírdetéshez megadta a nevem és a számom. Anyu szegény ő vette fel a telefont, elhajtotta a jelentkezőket :)
Nehéz védekezni, ha őrültek célpontja az ember.
Mindig azt mondta kis bogár. Azóta gyűlölöm A farm ahol élünk filmet!!
De apám helyre rakta.
Sajnos igen!
Még kamaszkoromban egy idősebb férfi amunkahelyemről (nyári munka volt)
igen, megkértem a szolgáltatót hogy derítse ki ki az.
persze a párom exe volt, de mindent tagadott, illetve a közös fiúkra kent :D
grat. XXI. században a jelszava 123456 volt (emailben is zaklatott...)
7 hónapos terhes nővel ezt művelni...Isten nem ver bottal, most érzi már.
Igen.Már nem emlékszek teljesen a sztoryra,de egy ,,bnőm,, megadta az anyujának a pasijának az én telo számomat,aki hívogatott meg talán beszélt is valamit.
Elmondtam anyámnak,anya meg szólt a rendőröknek.
Ők pedig ,,helyre tették,,.:)
Persze, el is költöztem miatta az adott országból. :(
Ügyvéd volt a drága, és hosszú volt a keze (kapcsolati háló), mindig kiderítette a számom.
Jó ennek már 12-éve. :)
További ajánlott fórumok:
- Miért hívogat a pasi telefonon?
- Te mit tennél, ha a párod azon kapod, egy idegen nővel szerelmes üzeneteket vált a neten? Ill. smsezgetnek telefonon?
- Szexuálisan zaklattak 1. rész
- Zaklatás telefonon
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?
- Volt már olyan, hogy telefonon zaklattak?