Zaklatás bankok részéről (beszélgetős fórum)
Sziasztok.nekem is vannak hasonló problémáim,viszont nálunk befizetés után telefonálgattak folyton,mert az egyik rendszerbe beérkezett a pénz,a másik rendszer meg nem látta,és hivogatott hogy tartozunk,pedig már 4napja ki volt rendezve.ja és nem csekken,hanem ők vonták le a kártyáról..
A másik a biztositó..a-.gon. Tegnapelött 28!! hivásom volt reggel fél8-tól délután 5ig egy ismeretlen számrol.Fél6 fele megnit hivott,felvettem:egy nő: Jóestét ...biztositótól vagyok,csak egy ujfajta lakásbiztositást szeretnék ajánlani.....no comment.:(
szerintem meg nem!
ha tartozok egy hónappal legalább!!
de ha csak pár nap késés akkor nem
nem kibírásról van szó
szerintem ez nonszensz
Egészen konkrétan az egyéb szolgáltatókról beszéltünk Fataval.... ;)
igen, így van. azt hiszik, mi vagyunk értük. addig fojtogatják az ügyfeleket, amíg ők is beroggyannak. lásd, raiffeisen. és aztán szépen lassan a többi. mkb, budapest bank.... ;)
Erről beszélek:))))
Így biztosan nem csúsznának ki az emberek a plusz ,mínusz 8 nap határidőből,és tiszta környezet védelem,nem fogy annyi papír,meg boríték:))))
Ez most úgy hangzik (és így is van), hogy mi vagyunk a bankért.
Pedig tényleg ők nem nyúlnak pénzhez, az egészet a számítógépes rendszerük intézi. Akkor miért nem lehetne mindenkit egyénileg kiszolgáliuk?
Ha sok kidobni való pénzed van tedd ezt.
Az ügyvédek is imádni fognak, mert nekik mindegy, hogy Téged miben képviselnek, a lényeg az, hogy told nekik is a pénzt.
Aláírtad a szerződést, vagis vállaltad a feltételeket. Mi a problémád akkor?
Csúnya bankok, irgum-burgum. Nagyon nem izgatja őket ám, hogy Te mikor kapsz fizetést!
Csak az a baj, hogy ezeket a költségeket mind rajtunk fogják behajtani valamilyen módon!
Nem igaz, hogy ezt a költségcsökkentést nem tudná a bank azzal kiküszöbölni, hogy azt a rohadt beszedő programját (ami több milla volt) egy kicsit módosíttatja a programozóval. Legyen egy olyan sor is azon a lapon, hogy KITŐL HÁNYADIKÁN vonja le a rendszer a fizetendőt. Csak ennyi volna! Ezt egy programozó megcsinálja fél óra alatt!
Igaz, hogy a bank elesik egy kis kamattól, de azt behozná a sok telefon-levél-sms költségen.
Mert rugalmatlanok,azért.
A férjem minden csekket 10-e után szokott fizetni,mert akkor utalták a fizetését.
Megmondta az áramosokna,a gázasoknak ...stb ,mindenkinek,hogy ne küldjenek figyelmeztetőt,mert nekik pénzbe kerül és tök felesleges,mert ő csak 10 -e után fizeti a csekkeket.
Hát pazarolnak azóta is ,a postaköltséggel,meg a papírral,meg a csekkekkel is,tegyék:)))))
hát ezaz!!!
teljesen kizsigerelik az embert!!!
nem lehetne egy próbapert indítani??
sajnos most mennem kell dolgozni, de este jövök!
találjunk ki valami okosat!
igen, 2 részlet egy hónapban az gázos:(
de mit lehet csinálni a hívogatások ellen??
tuti nincs ellene semmi?
Én is csúsztam egyik hónapban, aztán ajánlották, hogy fizessek be két hónapot egyszerre, és akkor nem fognak a jövő hónapban hívni, írni, sms-ezni... Be is fizettem, ennek ellenére jött a telefonjuk mert nem fogadták el, hogy több van már befizetve.
Tényleg kabaré! :)
Nálam is ez van. Én múlt héten akkor buktam ki, amikor este 9-kor hívtak fel!!! Nem veszem fel már.
És mindennap hívnak! Néha többször is.
Érdemes lenne megkérdezni, hogy van-e lehetőség a szerződésben módosítani a fizetési határidőt.
Nálunk volt lehetőség már a megkötéskor kérni, hogy mikor legyen a fizetés határideje!
További ajánlott fórumok:
- Őrült vágyat érzek a kollegám iránt, és érzem az ő részéről is!Nem tudom mit tegyek..
- Miért akadt ki ennyire az ismerősöm? Jogos volt részéről, hogy azóta rám se bagózik?
- Szexuális zaklatással vádol a főnököm, pedig én nő vagyok!
- Ez játszma lehet a részéről?
- Szerelem csak az egyik fél részéről...csalódások
- Várható 2024-ben még kamatcsökkentés a bankok részéről?