Szexuális zaklatással vádol a főnököm, pedig én nő vagyok! (beszélgetős fórum)
Nem tudom mit jelent ez:)
Azaz csak tipjeim vannak.
Taekwondo? Ha benne van a klubban akkor nem szabad verekednie...:)
Ez szerintem több, mint vicces. Te ezt elhitted? Pletykára nem tesznek soha feljelentést. MIre szedted a nyugtatókat...? Hogyan tehették tönkre az életed...? Pletyka mindenhol van....nem kell velük foglalkozni.
Egy idős bácsi valamikor azt mondta nekekem."Még magadba se bízhatsz,mert reggel ezt gondolod ,délután,meg azt."
nem,
csak elmondtam a gondolatom...
Pff, bakker, ez olyan igazi kékíriszes volt!
Hát ha férfiakat lehet igaztalanul zaklatással vádolni, akkor ideje, hogy nőket is lehessen az egyenlőség jegyében. =)
figyi! te most mamcili vagy,vagy szaniko14?
én hiába szeretném, nem mennék vissza, olyan helyre ahol nem tiszteltek a kollégák...
Ha szerei az idős gondozottjait szaniko14,akkor ezután is meglátogatja őket,ha más munkahelyen dolgozik,szakít időt rájuk.(a pudding próbája az evés!)
hova elmentünk az eredeti témától
Az idős embereknél,akiknél dolgoztál,,,,ők a 2-ik világháború előtt születtek,hidd el,hogy ott is beszéltél ilyenekről(a, te szabad beszédeddel),ők egy más erkölcsü időben nőttek fel,és nekik ez nagyon "kurvás"viselkedés.(és másnak is)
ezzel viszont vitázom...
szerintem természetes dolog, de nem vicc formájában, inkább szimpla beszélgetés során..
A gyerekek előtt soha,soha nem beszélünk csúnyán!!!sem kétértelműen!
Nem vagyok tökéletes,de jó anya vagyok ez 100%és semmi köze a kettőnek egymáshoz!a gyerekeket nem kell belekeverni.
Serintem,egy kétgyermekes anyukának,a szájából,a szex szó,csak a férjének kimondott bizalmas szó lehet,de ha nem így van nálatok,akkor legalább titokba mondd,a gyerekeid miatt!
én sem szerettem soha a sexuális terjedelmű vicceket, abban van valamilyen szándék, csak nem mindig poén...
Megyek aludni,mert már késő van.De köszönöm a jótanácsokat.
Legtöbb esetben nem arról van szó, hogy nem értik a viccet, hanem az eféle "humor" nem humor. Mindig van hátsó szándék benne.
Sosem megyek bele ilyenekben. Én nem szeretem a kétértelmű vicceket, főleg a szexualitással fűtötteket. Nem vagyok prüd, de az én környezetemhez ez nem illik.
Az én férjem nem féltékeny tipus, sőt.....De ha valaki ilyen vicceket süt el a jelenlétében felém, akkor a másodiknál helyre teszi. Én már az elsőnél:)
Én nem hiszem, hogy a te férjed dijazná, de ha valóban tud róla, akkor nem értem meg.
Én is "mindent" elmesélek a férjemnek, de az ilyeneket nem. Nincs mitől tartanom, de sosem kockáztatnám a kapcsolatomat ilyen baromságokkal.
Valóban, nem minden család működik egyformán. Konvencionális felállás szerint nem fér bele viccesnek tűnő, de végül fájdalmas kifelé kavargatás. A korábban indított fórumaid fajsúlyosabbak voltak, mégsem zárták le a tanulási időszakot. Ne értsd félre, ha férfiak adnak jelzést, hogy valamit ne csinálj, akkor az még felőlük nézve is erősnek tűnik.
Mennyi idös vagy te egyáltalán?
Te most pasi vagy ,vagy nő?
Amúgy de,mindenben a szaxről való hülyülés is benne van!
Már sokszor mondta a párom is és az öcsém is,hogy ne hülyéskedjek a szexel kapcsolatban senkivel,mert nem mindenki érti a viccet.Na most a saját káromon tanultam meg!
Gondolom azért mindent nem mesélt el....
Gondolom, a munkaidőn kívüli, hülyülés szintű szexről beszélgetésen nem kacagott :)
tudom, de engem is így ébresztettek rá dolgokra...
Arra gondoltam, hogy azért lehet ez, mert nem szeretnék, ha a munka rovására menne a másutt végzett másodállás. Egyebet nem tudok elképzelni :) Egy szigorú főnök nincs tekintettel arra, hogy soha nem tudom kipihenni magam, emiatt kevésbé terhelhető.
nem vagy hibás azért mert barátkoztál!
ezt gyorsan verd ki a fejedből...
ne csapd le azokra akik nem tehetnek róla...