Zabpehely szelet recept




* 200g zabpehely
* 300g joghurt
* aszalt gyümölcs ízlés szerint Pl: mazsola
* magvak szintén izlés szerint Pl:dio
* egy kiskanál méz
A Zabpehely szelet elkészítési módja:
Nem nehéz megcsinálni csak összekevered a hozzávalókat és zsírpapírrla lefedett tepsibe kis szeletekre formázod. Amikor megvan beteszed a sütőbe és addig sütöd amíg kemény nem lesz.
Tápérték:
* Szénhidrát 110g
* Fehérje 50g
* Zsír 10g
Ezek csak megközelítő értékek. Attól függ mennyi gyümölcsöt és magvat raksz bele lehet kevesebb is de több is. Ha pontosan kiakarod számolni az értékeket küldj egy e-mail és elküldöm neked azt a táplálék táblázatot amit én is használok.
Jó sütést és nassolást kívánok
Huzsvár Attila
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: atifitness, 2009. márc. 23. 16:40
A zabpehely szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.