Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Zöldséges savanyúkáposztás fasírt egyben sütve (zöldségektől függ az update kódja) recept

Zöldséges savanyúkáposztás fasírt egyben sütve (zöldségektől függ az update kódja) recept

Elkészítési idő 40 perc

Kalória ?
Zsírtartalom ?
Szénhidráttartalom ?

A Zöldséges savanyúkáposztás fasírt egyben sütve (zöldségektől függ az update kódja) hozzávalói:
Fél zacskó mexikói zöldségkeverék (vagy bármilyen friss zöldség lereszelve)
3-4 egész tojás
Pici savanyú káposzta (elhagyható
Fűszrek ízlés szerint
Zabkorpa (amennyit felvesz)
Póréhagyma
Pici olivaolaj


A Zöldséges savanyúkáposztás fasírt egyben sütve (zöldségektől függ az update kódja) elkészítési módja:
Ha zöldségkeverékből csinálod, felteszed párolódni. Ha friss zöldségekből, akkor lereszeled, és úgy kezded párolni (ebben az esetben gyorsabban kész van). Fűszerezed ízlés szerint (én csak ízvarázst teszek bele). Mikor már puhák a zöldségek (én pépesítettem botmixerrel, mert nagyon darabos volt), lehúzod a tűzről és mehet bele a tojás, utána pedig a zabkorpából annyi, amennyitől még nem lesz betonkemény. Ha túl tömörnek érzed a masszát, mehet bele még egy pici víz (én így jártam, és utólag engedtem fel még egy picivel. Mikor kész a massza, jénai alját picit kiolajozod, és belesimítod. Végül megsütöd. Laktató, nagyon finom

A savanyú káposztát együtt pároltam a zöldségekkel, de mikor kész lett, megkóstolva nem éreztem benne. Így nyersen is tettem a masszába apróra vágva, így pikánsabb lett a kaja.
A zöldségeket évszaktól függően lehet variálni, csak a képzelet szab határt. Mehet bele zöldbab, paprika, zeller, stb.
Káposztasalátával nagyon finom


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A zöldséges savanyúkáposztás fasírt egyben sütve (zöldségektől függ az update kódja) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook