Yasminelle fogamzásgátlót szedek, de kihagytam egy szemet, baj van? (tudásbázis)
hello, az lenne a kerdesem,hogy mennyi esely van ra, hogy terhes maradjak, ha kihagytam 1 szem fogamzasgatlot? A 7. darabnal voltam es akkor vettem eszre,hogy a 8.-kat kellett volna bevegyem es raadasul azelott 2 nappal egyutt voltam a parommal ugye vedekezes nelkul? (es nem tudom melyk nap hagytam ki, talan a 2. vagy 4. szem lehetett) Viszont amikor eszbekaptam bevettem a 8.szemet is. Amugy ez a 3.honap,hogy fogamzasgatlot szedek, 5 honap szunet utan, de azelott Novynettem szedtem.
Elore is koszi
Köszönöm szépen a válaszokat.
CSak olyan rossz, mert állandóan émelygek... ami lehet a melegtől is...
Meg állandóan ennék, mondjuk az étvágyammal sincs sok probléma... :D
Csak bebeszélem magamnak...
Köszönöm, hogy válaszoltatok.
Leírom részletesebben.
Elző hónapban kihagytam egy szemet a fogamzásgátlóból. Másnap rögtön pótoltam, és 7 napig nem szexeltünk a párommal, mivel távkapcsolatban vagyunk.
Most a szünetben óraműpontossággal meg is jött a menszeszem.
Igaz nem eshettem teherbe?
Meg is jött, és pótoltam is a fogamzásgátlót.
További ajánlott fórumok:
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Yasminelle fogamzásgátló tablettát szedek kb 2 éve, és majdnem minden nap fáj a fejem, úgy gondolom ettől...?
- 3 hete szedem a yasminelle fogamzásgátlót és kb két hete folyton úgy érzem mintha pisilnem kellene, mi lehet a baj?
- Kb. 6éve szedek fogamzásgátlót. Szerintetek ez már hosszú idő? Abba kéne hagynom?
- Váltott már valaki Tri-regol fogamzásgátlóról Yasminelle fogamzásgátlóra?
- Elfelejtettem bevenni a Yasminelle fogamzásgátlót - 1. héten