Váltott már valaki Tri-regol fogamzásgátlóról Yasminelle fogamzásgátlóra? (beszélgetős fórum)
Igen a tri-regolnak elfogadható ára van, de több helyről több orvos véleményét is hallodtam és azt mondják, hogy nem szabad már ezt szedni.
Nekem semmi panaszom nem volt vele..6,5 évig szedtem.
Sziasztok!
Én Gestomixet szedek, elégedett vagyok vele, 3 havi adag 4800,- Ft.
Én is azt szedem már kb 3 éve. Nincs semmi panaszom rá.És nekem anno, mikor felirta a nőgyógyász, akkor azt mondta, hogy a saját lányának is ezt írta fel.
És ami nem utolsó szempont, jóval olcsóbb, mint a többi.
Szia!
Én kb. 6 évig szedtem a tri-regolt, de az utóbbi kb. egy évben drasztikus libidócsökkenést tapasztaltam, ezért a nőgyógyász javaslatára váltottam. Ugyan nem arra, amit írtál, hanem először a mercilonra, aztán vmi dienille-re vagy vmi ilyesmi, de mivel semmi változás nem történt, inkább abbahagytam a tabit, most már kb. 4-5 hónapja. Nos, a libidóm végül is szépen lassan visszatért, de igazándiból még mindig nem olyan, mint régen...szóval nem tudom, lehet, h. nem is a tabi miatt volt, bár a nőgyógyi szerint ez törvényszerű sajnos fogigátló szedése mellett... Most még várok, hátha fél év alatt kiürülnek teljesen a hormonok, aztán meglátom...
A bőröm mindenesetre csúnyább lett sajna és a hajam is hamarabb zsírosodik:(
Te miért váltasz?
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- 10 éve szedem a Tri-regol fogamzásgátlót, eddig minden rendben volt, ám 2-3 hónapja egyre később jön meg egyre kevesebb{inkább barna}.
- 3 hete szedem a yasminelle fogamzásgátlót és kb két hete folyton úgy érzem mintha pisilnem kellene, mi lehet a baj?
- Elfelejtettem bevenni a Yasminelle fogamzásgátlót - 1. héten