XLS Calorie Reducer tabletta (beszélgetés)
Én is erősen gondolkodom azon,hogy igaz lehet e,tervezem,hogy a diéta befejezése után kipróbálom,mert ugye állítólag megköti az elfogyasztott zsírok egy részét,és tudja tartani az ember a súlyát,persze megfelelő táplálkozás mellett.
Ha valakinek van tapasztalata,örülnék,ha elmondaná,hogyan hat a szervezetre,igaz e,hogy ha lefogyok,és utána óvatosan el kezdek megint rendesen táplálkozni,persze nem úgy mint régen,hanem ésszel,de még is,ha megkívánok valamit,segít e megtartani a súlyom?
Na most olvastam p.veronikát...
Majdnem ugyanazt írtuk..
Értem. Sokkal jobb a lassabb fogyás, mit a hirtelen leadott kilók sz.tem.
ne aggódj 2 hét ..az még semmi. Én is anno több hét után adtam le azt a bizonyos 5 kilót.
nekem a szénhidrát elhagyása hozta meg az eredményt nagyrészben.
Csak kérdezem ha valaki szedi X ideig,eléri az álomsúlyt,és abbahagyja ezt a kapszulát,akkor nem jönnek vissza a leadott kilók?
Tapasztalatok?
Háát őszintén megvalava én nem hiszek benne...
Zsírmegkötő???
Szerintem naponta 2 alma sokkal hatékonyabban bontja le a zsírt mint bármilyen
"tudod még mivan benne?" tabletta.
Na persze tapasztalatból beszélek...
De nem vagyunk egyformák,kinek mi..
Sziasztok!
Van magyarnyelvű oldala a tablettának, de mindehol ki van hangsúlyozva a tájékoztatóban, hogy zsírszegény táplálkozás mellé kiegészítő. Szóval ezek után biztos hogy nem próbálom ki... ez olyan mint az egyik joghurtreklám... "eddig rendszertelenül étkeztem, fájt a hasam, de most hogy rendszeresen étkezem és fogyasztok .....-t, jól érzem magam". Ilyenkor mindig jót röhögök, mert nem a joghurttól jobb neki, hanem attól hogy rendszeresen étkezik... valahol ez a tabi is ilyen lehet: hat ha zsírszegényen és egészségesen, odafigyelve táplálkozik az ember... nade ha így tesz valaki, akkor minek a tabletta?
Sziasztok! Elmondhatom magamról - sajnos -, hogy eléggé gyakorlott fogyózó vagyok... Tul.képpen állandóan fogyózok... :-( Régebben az Adipex segített, aztán az sem. Most utóljára a Reductil-t szedtem, tavaly ilyenkor, le is fogytam 8 kg-ot! Aztán, ahogy abbahagytam, szépen vissza is jött mind a 8 kg... Nemrég újra elkezdtem szedni, de érdekes módon már nem használ! Én is megvettem az elmúlt években a mindenféle csodabogyókat, talán az összes piacon lévő csodaszert kipróbáltam. Persze egyik sem használt. Úgyhogy tapasztalatból mondhatom: semmiféle bogyó nem képes HOSSZÚTÁVON segíteni, csak és kizárólag az életmódváltás, diéta+mozgás!!! Most épp megint fogyózok, szénhidrátszegény diétát csinálok, kenyér helyett abonett, és próbálom az édességet is minimálisra csökkenteni, ami elég nehéz, lévén édesszájú vagyok... :-( Elkezdtem tornázni, bár hetente 2x 1,5 órát táncolok is már 10 éve...
Szóval sok-sok zöldség, gyümölcs, inni napi 3 litert és mozogni sokat-sokat!
Drukkoljunk egymásnak, és ne mérgezzük a szervezetünket mindenféle bogyóval!!!
Ha a hatóanyaga chitosan, akkor el kell mondanom, hogy "nincs új a nap alatt".
Ilyen hatóanyaggal sokfajta fogyiszer volt - és van is- forgalomban.
Ez a reklámozott bogyó is pont annyit ér, mint a társai.
Vagyis: akkor fogysz, ha teszel is érte valamit.
A betiltott bogyókról meg annyit, hogy nem értem azt, hogy sokan miért ezektől várták a megváltást?
Ismeri vki az Xls calorie reducer tablettát?Most hogy a lindaxát meg a másik kettőt betiltották ezt nyomják mindenhol.Voltam is a patikába kaptam egy leírást róla.A hatóanyaga chitosan.3800ft.
Rákerestem a neten de semmi magyar nyelvű oldalt nem találtam,próbáltam fordítani kisebb nagyobb sikerrel.Szóval várom az észrevételeket a dologgal kapcsolatosan.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Menyibe kerül a xls calorie reducer?