Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Magányos karácsony-levelek fórum

Magányos karácsony-levelek (beszélgetés)

19. pencil
nov. 22. 04:44
Én küldök neki.
nov. 21. 18:43

Miért nem lehet néha, csak úgy egyszerűen venni a dolgokat?

Aki küld tegye, aki nem az se baj.

17. 55Judit (válaszként erre: 14. - Birebora)
nov. 21. 18:40

Én nem is értem miért kell idegeneknek képeslapot küldözni. Attól miért boldogabb valaki ha idegentől kap egy lapot.

beismerem, én még sosem küldtem senkinek, ma ránéztem, megtaláltam hol lehet küldeni, de otthagytam, azt se tudom hogy kell és nem is foglalkozok ezzel. és én se fogok kuncsorogni ilyenért.

16. 55Judit (válaszként erre: 15. - Biciklis_)
nov. 21. 18:38
Nem reagál, nem barátkozik csak sajnálja magát amiért egyedül van. Nem furcsa?
15. Biciklis_ (válaszként erre: 6. - Levarosbukta)
nov. 21. 18:04

Igazad van. Mondjuk küldtem, nem került semmibe, volt is fent,és 0 reagálás.

Oda jutottam: mindennek oka van....

14. birebora (válaszként erre: 6. - Levarosbukta)
nov. 21. 15:35
Akkor te ne küldj. Csak nehogy majd valamikor te is kuncsorogj.
13. birebora (válaszként erre: 6. - Levarosbukta)
nov. 21. 15:34
Ez ám az épitő és biztató hozzászólás. Biztos jól esett neki.
12. 55Judit (válaszként erre: 6. - Levarosbukta)
nov. 21. 15:17
Igen. A képeslapoknak lehet örülni, de az nem oldja a magányt. Viszont mi egyedül élők le tudjuk kötni magunkat ezerféleképpen hogy eszünkbe se jusson a magány.
11. Enissa (válaszként erre: 1. - Csillagszem8989)
nov. 21. 14:44

Kedves Mónika!

Miért érzed magad egyedül? Még tavasszal azt írtad, van párod, sőt van barátod is, akinek a lelkét simogattad, mert bántalmazta a felesége.

Ha igazán egyedül vagy, jelentkezz önkéntesnek, sok jó emberre van szükség így karácsony előtt.

Adományokat gyűjteni valamelyik szervezetnél, ajándékokat csomagolni, szortírozni, netán segíteni a szállításban.

Ebédet osztani és nagyon sok hasonló tevékenységre várnak jelentkezőket.

Kolléganőm így talált férjet magának és teljesült a nagy vágya, Dr.-né lett.

Sok sikert!

10. globus (válaszként erre: 1. - Csillagszem8989)
nov. 21. 14:23
Ha priviben megadod a címed, akár postai képeslapot is nagyon szívesen 💗
9. GBetti88 (válaszként erre: 6. - Levarosbukta)
nov. 21. 13:56
Nem vagy a helyében, így nem tudhatod, hogy neki mi esne jól. Ha neki ez, akkor legyen így. Semmi sem kötelező, de nem kell ilyenért leszólni valakit.
8. secret8 (válaszként erre: 6. - Levarosbukta)
nov. 21. 11:07
Nem tudhatod, ki mitől érzi magát egy kicsit jobban. Ő ettől. Nem kérné, ha nem így gondolná. Ezen ne múljék :)
7. A Nyuci (válaszként erre: 6. - Levarosbukta)
nov. 21. 10:10
Ez a válasz kicsit hars lett. Miért ne örülhetne annak, hogy kap képeslapokat az ünnepre? Persze emellett ismerkedni mindenképpen érdemes, hogy legyen kivel szót váltani, ha csak online is.
6. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Csillagszem8989)
nov. 21. 09:55
Ne is haragudj de attól hogy vadidegen emberek képeslapot küldözgetnek attól még tökegyedül fogod érezni magad, attól még nem fog senki felhívni. Újabban felkapták hogy képeslapért kuncsorognak egyesek.Tessék barátokat keresni, vagy klubbokba járni és ismerkedni.
nov. 21. 09:35
Egyet értek, sokkal többet ér egy kellemes napi beszélgetés itt. Persze ettől még a képeslap is mehet!
nov. 21. 09:02
Ha szeretnéd, szívesen küldök képeslapot is, de ahogy Bnedora írta, ha aktív vagy Hoxán, itt is találhatsz barátokat, akik ugyanúgy minden ünnepen fel köszöntenek :)
nov. 21. 08:38
Légy aktív itt a Hoxán, találhatsz barátokat, máris nem leszel egyedül. Tudom, ez nem helyettesíti a személyes együttlétet, bár ez is előfordulhat. Én már nagyon sok taggal találkoztam és napi kapcsolatban is vagyok többel. Sok képeslapot készítek és teszek fel, te is küldhetsz másoknak, akik biztosan viszonozzák majd feléd.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Csillagszem8989)
nov. 21. 08:26
Szívesen:))
nov. 21. 07:54

Sziasztok!

Nem tudom maradhat-e.Szoval az a helyzet,hogy egyedül és magányosan töltöm a karácsonyt meg úgy minden ünnepet.Nincsen senkim se,aki felhívna és beszélgetne velem

Arra gondoltam,hogy ha lehetséges,kuldenetek-e képeslapot,hogy ne érezzem magam annyira egyedül

Köszönöm: Mónika

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook