Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Magányos karácsony-levelek fórum

Magányos karácsony-levelek (beszélgetés)

7. A Nyuci (válaszként erre: 6. - Levarosbukta)
ma 10:10
Ez a válasz kicsit hars lett. Miért ne örülhetne annak, hogy kap képeslapokat az ünnepre? Persze emellett ismerkedni mindenképpen érdemes, hogy legyen kivel szót váltani, ha csak online is.
6. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Csillagszem8989)
ma 09:55
Ne is haragudj de attól hogy vadidegen emberek képeslapot küldözgetnek attól még tökegyedül fogod érezni magad, attól még nem fog senki felhívni. Újabban felkapták hogy képeslapért kuncsorognak egyesek.Tessék barátokat keresni, vagy klubbokba járni és ismerkedni.
ma 09:35
Egyet értek, sokkal többet ér egy kellemes napi beszélgetés itt. Persze ettől még a képeslap is mehet!
ma 09:02
Ha szeretnéd, szívesen küldök képeslapot is, de ahogy Bnedora írta, ha aktív vagy Hoxán, itt is találhatsz barátokat, akik ugyanúgy minden ünnepen fel köszöntenek :)
ma 08:38
Légy aktív itt a Hoxán, találhatsz barátokat, máris nem leszel egyedül. Tudom, ez nem helyettesíti a személyes együttlétet, bár ez is előfordulhat. Én már nagyon sok taggal találkoztam és napi kapcsolatban is vagyok többel. Sok képeslapot készítek és teszek fel, te is küldhetsz másoknak, akik biztosan viszonozzák majd feléd.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Csillagszem8989)
ma 08:26
Szívesen:))
ma 07:54

Sziasztok!

Nem tudom maradhat-e.Szoval az a helyzet,hogy egyedül és magányosan töltöm a karácsonyt meg úgy minden ünnepet.Nincsen senkim se,aki felhívna és beszélgetne velem

Arra gondoltam,hogy ha lehetséges,kuldenetek-e képeslapot,hogy ne érezzem magam annyira egyedül

Köszönöm: Mónika

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook