Magányos karácsony-levelek (beszélgetés)
Miért nem lehet néha, csak úgy egyszerűen venni a dolgokat?
Aki küld tegye, aki nem az se baj.
Én nem is értem miért kell idegeneknek képeslapot küldözni. Attól miért boldogabb valaki ha idegentől kap egy lapot.
beismerem, én még sosem küldtem senkinek, ma ránéztem, megtaláltam hol lehet küldeni, de otthagytam, azt se tudom hogy kell és nem is foglalkozok ezzel. és én se fogok kuncsorogni ilyenért.
Igazad van. Mondjuk küldtem, nem került semmibe, volt is fent,és 0 reagálás.
Oda jutottam: mindennek oka van....
Kedves Mónika!
Miért érzed magad egyedül? Még tavasszal azt írtad, van párod, sőt van barátod is, akinek a lelkét simogattad, mert bántalmazta a felesége.
Ha igazán egyedül vagy, jelentkezz önkéntesnek, sok jó emberre van szükség így karácsony előtt.
Adományokat gyűjteni valamelyik szervezetnél, ajándékokat csomagolni, szortírozni, netán segíteni a szállításban.
Ebédet osztani és nagyon sok hasonló tevékenységre várnak jelentkezőket.
Kolléganőm így talált férjet magának és teljesült a nagy vágya, Dr.-né lett.
Sok sikert!
Sziasztok!
Nem tudom maradhat-e.Szoval az a helyzet,hogy egyedül és magányosan töltöm a karácsonyt meg úgy minden ünnepet.Nincsen senkim se,aki felhívna és beszélgetne velem
Arra gondoltam,hogy ha lehetséges,kuldenetek-e képeslapot,hogy ne érezzem magam annyira egyedül
Köszönöm: Mónika
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Magányos karácsony