Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Munkabér elmaradás miatt a Munkaügyi Bíróság milyen határidővel hoz határozatot? fórum

Munkabér elmaradás miatt a Munkaügyi Bíróság milyen határidővel hoz határozatot? (tudásbázis)

11. *virág (válaszként erre: 10. - Michelle.r)
nov. 27. 19:29
Csak nem a való világban élsz, majd ha neked is lesz egy munkaügyi pered, talán megérted, hogy miről beszélek.
10. michelle.r (válaszként erre: 6. - *virág)
nov. 21. 11:13
Ebben a korban élek. Te meg hülyeségeket beszélsz.
9. michelle.r (válaszként erre: 2. - *virág)
nov. 21. 11:12
Még nem láttam olyan ügyet, amikor ez történt volna.
nov. 21. 10:18

Ezt nem lehet megjósolni.

Függ attól, hogy mikorra tűzik ki az első tárgyalást, ott a munkáltató hogyan képviseli magát, elismeri-e a tartozást.

Sajnos nagyon sokáig lehet húzni. Hónapokig, évekig eltarthat, hogy hozzájuss a pénzedhez.

Ha addig nem számolják fel a céget, mert akkor kuka az egész.

7. asztanaviszta (válaszként erre: 2. - *virág)
nov. 21. 10:16

Ne írj már hülyeséget.

A bíróság a tények, bizonyítékok alapján dönt.

6. *virág (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 21. 06:27
Ezt mondták, mert ők még abban a korban "élnek", ami már elmúlt, amikor a törvényeket még betartották. Ma már nem így van.
5. *virág (válaszként erre: 4. - Sirga)
nov. 21. 06:24
Én meg tapasztaltam, hogy a bíróságoknak a munkáltatót kell támogatnia az ítélettel. Részletesebben nem írom le, bocsánat.
4. Sirga (válaszként erre: 2. - *virág)
nov. 21. 06:12
Én úgy tudom, általában a munkavállaló érdekeit nézik.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - *virág)
nov. 20. 19:08

Miért nem?

Soha nem azt a bért kaptuk, ami a szerződésben szerepelt, így a munkaügyin azt mondták, hogy számoltassuk ki visszamenőleg januárig, adjuk be, és intézik az ügyet.

Azt mondták, segítenek, mert ami jár, az jár!

nov. 20. 18:59
Jól gondold meg, a bíróság nem neked fog kedvezni, bármennyire is jogosult vagy rá.
nov. 20. 18:39

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha esetleg valaki megtapasztalta már azt, hogy a Munkaügyi Bírósághoz kellett fordulnia, mert a munkáltatója tartozott a munkabére kifizetésével, akkor azt mennyi idő múlva kapta meg?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook