Rivotril szedésekor milyen mellékhatások lehetnek? (tudásbázis)
Igen, tényleg nem tudunk semmit a fórumindító betegségéről, annak súlyosságáról. Mások gyógyszeradagolásába nem szólhatok bele én sem.
Egy dolgot tudok: ez a gyógyszer hosszútávon függőséget okoz, csak tüneti kezelést ad, a valódi problémát nem szünteti meg. A beteg tünetei indokolttá tehetik az átmeneti alkalmazását. Ezt döntse el az orvos. De olyan orvos, aki tényleg lelkiismeretesen nyomon követi az eseményeket.
Ok, magad egészségéről dönts.
Ő meg menjen vissza az orvosához és beszélje meg vele a problémáját.
Mások gyógyszerezését ne ítéljük már meg mi kívülről!
Semmit nem tudunk a betegségérő, annak súlyosságáról, a tüneteiről. És osztjuk a tanácsokat.
Nem vagyok orvos.
Azért mert valamit felírnak én nem fogadom el helyes megoldásnak, hanem gondolkodóba esek és keresek olyan megoldást, aminek nincs káros mellékhatása és nem okoz függőséget.
Felírták neki!
Te vagy az orvosa?
Én is csatlakozom. Rendkívül erős szer. Soha többet!
(Nemrég találkoztam egy GAL nevű készítménnyel. Fogalmam sincs, nem csak placebo-e, de sokkal jobban érzem magam. :))
Ha most vettél be először, akkor ne is folytasd! Én most próbálok leszokni róla. Olyan függőséget okoz, mint egy kábítószer és olyan nehéz is letenni. Egyébként meg olvasd el a tájékoztatót és a mellékhatásokat.
Próbálj ki helyette gyógynövényes cuccokat: Valerianát (de ne 100 mg-ot, mert semmit sem ér, legalább 300-at, de lehet többet is, olvass utána), ashwagandhát vagy nonit.
Jó szívvel ajánlom a javallat.hu oldalt. Magyar cég. Tiszta gyógynövényeket forgalmaznak kapszulázva, amiből tea is készíthető. Van nyugtató hatású is, de nézd meg az oldalukat.
Megnéztem a tájékoztatót ,,írja.
Olvasd el te is.
Nem szedtem még ilyesmit,,de nem lehet hogy nem akartad bevenni,,csak kellene.
Így aztán inkább ideges lettél tőle,,vagy nem tőle,,csak gyógyszertől való idegenkedéstől.
Bevettem a 0.5mg-os Rivotrilból egy negyedszemet. Szorongásra írták fel nekem. Nagyon ideges lettem tőle.
Ma vettem be először. Másnak is volt, hogy az első szemtől ideges lett? Ez mellékhatás? Vagy túl kevés a negyedszem és ezért lettem ideges?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha egy barátod azt mondaná neked, hogy várj rá, mert neki te vagy az igazi, csak most előszőr ki akarja szórakozni magát?
- Miről beszéljek egy barátnőmmel, akivel most találkozok először élőben?
- Először nem értettem, és rájöttem most sem igazán:-)
- Mit illik/ lehet vinni egy most született babának illetve családjának, ha most először van babalátogatás?
- Életemben először bevettem egy Frontint.
- Először vettem spárgát(sárga). Hogy készítsem el, mit főzzek belőle?