Tényleg jó ajánlat fekete pénteken? (beszélgetés)
Nem hiszek benne, és joy napokon is szándékosan kerülöm a boltokat.
Amikor venni szeretnék, akkor gyors rákeresés, egyéb (eladók által eszközölt) akciók nem érdekelnek. A bolti szórólapok 99%-ban haszontalan cikkeket kínálnak. Szerintem minden ilyesmi azt a célt szolgálja, hogy eladják AZT, amit ők akarnak eladni.
Én egy elektronikai cuccokat áruló cégnél jártam úgy 2 éve, hogy black friday keretében rendeltem egy porszívót és egy kávéfőzőt, majd kíváncsiságból felmentem a honlapjukra hétfőn, ami cyber Monday volt, és az egyik cikk további 30ezerrel olcsóbb volt.
Amúgy korrektek voltak lemondtam a rendelést és személyesen bent az üzletben is cyber áron megvehettem a kívánt cuccokat.
Szóval nem átverés volt, csak rögtön jött egy jobb akció 🤷♀️
Igazán jó ajánlatot nem láttam. Parfümöket tervezek venni, de 10% nemigen mozdít meg.
Viszont az amerikai cég, ahonnan sok mindent szerzek be, sampont, sminkcuccokat, kollagént pl, nos, ők egyet fizet, kettőt vihet akciót csinálnak.
Úgy tudom, hogy ezeket a nagy árleszállításokat már ellenőrzi a fogyasztóvédelem(?) vagy valami hivatal.
Kezdeti években valóban előfordult, hogy a meghírdetett vásár idejére manipulálták az árakat.
További ajánlott fórumok:
- Fogyis verseny! Minden pénteken mérünk! Motivációóó! Csatlakozz te is!
- Eltört a csuklóm, ideiglenes gipszem van, és pénteken cserélik. Gondolkodom azon, hogy műanyagot kérjek-e? Melyik jobb?
- Ha simán adtak pénteken (22.-en) fel nekem csomagot, az mikor érhet oda hozzám?
- Ha még nem szültem tényleg nem ajánlatos a spirál?
- Fekete szemhéjfesték! Tudtok nekem mondani olyat, amelyik tényleg fekete?
- Ha hamvasító sampont használok festett fekete hajra, akkor tényleg hamarabb lekopik?