Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tényleg jó ajánlat fekete pénteken? fórum

Tényleg jó ajánlat fekete pénteken? (beszélgetés)

nov. 29. 07:57
Ma van elvileg a fekete péntek.
19. birebora (válaszként erre: 18. - ,zumba)
nov. 22. 15:17
Szerintem sem.
18. ,zumba (válaszként erre: 11. - A Nyuci)
nov. 22. 09:09
Szerintem nem maradt le semmi.
17. semleges (válaszként erre: 11. - A Nyuci)
nov. 22. 07:43
Arra gondoltam, talán lehet kifogni tényleg akciós és jó dolgokat. De én szkeptikus vagyok.
16. pencil
nov. 22. 04:36
Átverésnek tűnik leginkább.
15. globus
nov. 21. 21:19

Nem hiszek benne, és joy napokon is szándékosan kerülöm a boltokat.

Amikor venni szeretnék, akkor gyors rákeresés, egyéb (eladók által eszközölt) akciók nem érdekelnek. A bolti szórólapok 99%-ban haszontalan cikkeket kínálnak. Szerintem minden ilyesmi azt a célt szolgálja, hogy eladják AZT, amit ők akarnak eladni.

14. michelle.r (válaszként erre: 13. - Tien)
nov. 21. 20:10
CBD-t is veszek, ugyanattól a cégtől. 😇
13. tien (válaszként erre: 4. - Michelle.r)
nov. 21. 19:46
Nekem a holland CBD cucc mindig így jön.
12. supin
nov. 21. 11:13
Akad köztük.
11. A Nyuci (válaszként erre: 10. - Semleges)
nov. 21. 10:47
Mi lehet? Lemaradt a vége.
nov. 21. 10:45
lehet
9. srcrss (válaszként erre: 8. - A Nyuci)
nov. 21. 10:13
Én úgy szoktam, hogy kinézem magamnak, ami érdekel. Ha nem tetszik az ára, hetekig, akár hónapokig követem, és amikor leárazzák, lecsapok rá. :D
nov. 21. 10:07
Hol nézitek? árukeresőn?
nov. 21. 07:47
Vettem egy-két dolgot. De máskor is hozzájutok olcsón, ha figyelek.
6. timycat (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
nov. 21. 07:14

Én egy elektronikai cuccokat áruló cégnél jártam úgy 2 éve, hogy black friday keretében rendeltem egy porszívót és egy kávéfőzőt, majd kíváncsiságból felmentem a honlapjukra hétfőn, ami cyber Monday volt, és az egyik cikk további 30ezerrel olcsóbb volt.

Amúgy korrektek voltak lemondtam a rendelést és személyesen bent az üzletben is cyber áron megvehettem a kívánt cuccokat.

Szóval nem átverés volt, csak rögtön jött egy jobb akció 🤷‍♀️

nov. 20. 19:57
Én direkt emiatt már korábban csekkolom amit vennék, tavaly voltak olcsóbban cuccok
nov. 20. 18:22

Igazán jó ajánlatot nem láttam. Parfümöket tervezek venni, de 10% nemigen mozdít meg.

Viszont az amerikai cég, ahonnan sok mindent szerzek be, sampont, sminkcuccokat, kollagént pl, nos, ők egyet fizet, kettőt vihet akciót csinálnak.

nov. 20. 17:39
Igen, tényleg lehet jó (jobb) áron venni dolgokat.
2. Amaunet (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
nov. 20. 15:23

Úgy tudom, hogy ezeket a nagy árleszállításokat már ellenőrzi a fogyasztóvédelem(?) vagy valami hivatal.

Kezdeti években valóban előfordult, hogy a meghírdetett vásár idejére manipulálták az árakat.

nov. 20. 14:53
Ami tényleg megéri? Nem csak kamu árcsökkentés? Láttál, vettél ilyet?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook