Ha még nem szültem tényleg nem ajánlatos a spirál? (tudásbázis)
Igen,ezt ertem . De en ugy vettem ki az oldalon (amit belinkeltek) olvasottakbol,h aki szult annak jo a hormonmentes ,aki pedig meg nem szult annak pedig a hormonost fejlesztettek ki.
Es igen,van tobb meret..gondolom az orvosnal is tobb fajta meret van. Illetve en attol ijedtem meg,hogy meg jobban fog fajni a menstruacio,ami igyis faj.
Hogy a parom esetlegesen erezheti.
Ellenorzest is igenyel,h nem e mozdul el.
Es a hormonosnal 3 honapig is fent allhat a verzes,verezgetes.
Meg mindig gondolkodom,ma mar nem megyek el feltetetni,sot...lehet meg inkabb jobban utana jarok a napokba. 3-5 nap kizott irtak,h akkor kell felenni,marmint menzesz alatt. Nekem ma vana 3. napom.
Nekem a hormonmentest mondta ,mas fajtat nem es azt,h 5evig ved.
Lehet azt hiszi mar szultem,o csak egy sima orvos..nincs sajat orvosom,mert szerencsere soha nem volt semmi komoly bajom.
Ha mar spiral akkor azt kellett vna ajanlania ami szules elott allo noknek van,hormontartalmu es kb 40ezer ...ezt olvastam a belinkelt oldalon.
De sztem hagyom a dolgot,irjon gyogyszert.
Nem,en kerdeztem tole h gyogyszer v spiral? Erre mondta h spiral. Mondtam neki h menzeszelek o meg azt valaszolta h akar most is felteheti,mert van.
Mondtam h inkabb hnap.
Kerdeztem faj e? Erre csak mosolyogva mondta h nem.
A spirált általában a vérzés közben szokták feltenni.
Vagy már nem?
27 eves leszek,de meg nincs babam. Regebben szedtem kb fel evig tablettat,de hiztam tole,ezert abba hagytam.
Most voltam nogyogyasznal es kerdeztem,h gyogyszert vagy a spiralt ajanlja?Mondtam h antidepesszanst szedek,de mast nem mondtam. Ravagta h spiral.
Semmit nem kerdezett.
Holnap 11 re kellene mennem feltetetni a spiralt.
5evig ved es 7ezer ft,hormonmentes.
Ennyit mondott...
En meg teljesen osszezavarodtam.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire ajánlatos két generáció összeköltözése? Összeköltöznétek idős szüleitekkel?
- Mennyi időközönként ajánlatos hajat festetni?
- Nőgyógyászom ajánlotta a spirált, de még nem szültem. Állítólag létezik ilyen. Van valakinek tapasztalata? Mennyibe kerülhet?
- Hová ajánlatos tenni a házban pl. az aranyhörcsögöket terráriumban?
- 30.év fölött ajánlatos használni szemránckrémet?
- Női kondiban mely gépeket ajánlatos használni?