30.év fölött ajánlatos használni szemránckrémet? (tudásbázis)
Pont nem rég fedeztem fel magamon a ráncokat. Uristen ez már az öregedés jele?
Kenjem vmivel? De nekem tetszik.
Nem semmi, hogy egy ránc sincs a szemed alatt, mert egy szokott lenni majdnem mindenkinek :)))
nekem a sötét karikák azért vannak, mert elég vékony a bőröm a szemem alatt és átlátszik, ezen semmilyen krém nem segít! Csak 20 évesen még nem volt annyira zavaró, de korrektort már tini korom óta használok :)
nekem kb. 30 éves koromig csak az az egy darab szokásos ránc volt a szemem alatt, és sajnos nem használtam szemránc krémet, most már vannak nagyon apró ráncaim (szinte egyik napról a másikra alakultak ki - először terhes lettem, szültem, majd kb. 10 hónap múlva belenéztem a tükörbe és megláttam a ráncokat:), és a mostani krémem még semmit sem javított rajta.
Utólag azt mondom érdemes, hisz a ráncok előbb utóbb kialakulnak, hát miért is ne késleltetnénk? De hogy mi a jó márka azt nem tudom..
engem inkább a karikáim és táskáim öregítenek, erre sem találtam semmit ami használt volna
és azt kell mondjam, hogy még egy jó korrektort sem! :D
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Női kondiban mely gépeket ajánlatos használni?
- Meddig használtátok a légzésfigyelőt? Meddig ajánlatos használni?
- A kormok toredezesere, beszakadasara mit ajanlatos hasznalni, ill.fogyasztani?