Kézműves csoki tapasztalatok (beszélgetés)
Osztom Libikóka véleményét.
Ismerősöm egyidőben ezzel kedveskedett nekem, de annyira ízetlen kemény viasz volt az egész és még drága is, hogy erőt vettem magamon és visszautasítottam. Soha többet, senkiét sem !
Mellesleg ezek a kézműves termékek sokszor ellenőrizetlen körülmények között készülnek, úgyhogy nem bízok bennük.
Kóstolj meg egyet, még mindig jobban megéri, mint nem finomat ajándékozni.
Én pl. a magas kakaó tartalmú csokikat nem szeretem.
Csak azzal van tapasztalatom amit én készítek. csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. És ez főként nem az én érdemem, hanem az alapanyagé. A kakaóbab oldalán veszem az alapanyagot, ott egy csomó nagyon egyszerű recept is.
Kidobott pénz lehet könnyen amit készen vásárolsz és még örömöt se sikerül szerezni vele. A sajáttal viszont óriási a siker.
Szerintem finomak is.
Bár én üzletben még nem vásároltam. Ajándékba kaptam egy ismerősömtől, aki nagyon kreatív. Amit tőle kaptam, nagyon finom volt.
Többféle dolgot készít, nemcsak kézműves csokit. Igazi ezermester. Megbízható, tiszta. Nem ipari mennyiségben gyárt dolgokat, csak hobbiból. Valami csoda az a nő!
Sziasztok! Karácsonyra szeretnék idén gasztrós ajándékokat adni. Nézegetem a kézműves csokikat, tényleg csodaszépek.
De amúgy ezek finomak is? Mert attól félek, hogy csak dísznek jók, mint a marcipánfigurák.
További ajánlott fórumok:
- Van értelme boltokat felkeresnem, hátha valaki megveszi a kézműves termékeimet?
- Milyen kézműves, kreatív dolgot tanulnál?
- Szoktál kézműves termékeket vásárolni?
- Milyen kézműves ajándékot lehet adni férfi részére 30. szülinapra?
- Hogyan kell adózni kézműves dolgok készítése után?
- Milyen kézműveskedést lehet csinálni egy 2 évessel?