Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kézműves csoki tapasztalatok fórum

Kézműves csoki tapasztalatok (beszélgetés)

ma 11:57
Mi nyáron a Zselicben jártunk a Bonbonda Csokoládéműhelyben és kóstoltunk. Az övét például tudom ajánlani, mert nagyon finom. A többit nem ismerem.
ma 11:54

Osztom Libikóka véleményét.

Ismerősöm egyidőben ezzel kedveskedett nekem, de annyira ízetlen kemény viasz volt az egész és még drága is, hogy erőt vettem magamon és visszautasítottam. Soha többet, senkiét sem !

Mellesleg ezek a kézműves termékek sokszor ellenőrizetlen körülmények között készülnek, úgyhogy nem bízok bennük.

8. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
ma 11:53

Kóstolj meg egyet, még mindig jobban megéri, mint nem finomat ajándékozni.

Én pl. a magas kakaó tartalmú csokikat nem szeretem.

7. 55Judit (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
ma 11:12

Csak azzal van tapasztalatom amit én készítek. csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. És ez főként nem az én érdemem, hanem az alapanyagé. A kakaóbab oldalán veszem az alapanyagot, ott egy csomó nagyon egyszerű recept is.

Kidobott pénz lehet könnyen amit készen vásárolsz és még örömöt se sikerül szerezni vele. A sajáttal viszont óriási a siker.

ma 10:49
A Fabric-ot ismerem, azok finomak :) Nyilván mint mindenből, ebből is van jobb meg rosszabb.
5. libikóka (válaszként erre: 4. - Semleges)
ma 10:31
Én is,,kb.olyan volt volt mint egy tábla édes viasz,málnával.
ma 10:30
Ettem már nagyon rosszat is.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
ma 10:14
Vettem jót is ,,és kevésbé jót.Mivel jellemzően aranyárban van,,én ha többet akartam venni bizony megkóstoltam.Magyarán magamnak vettem előbb.
2. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
ma 10:09

Szerintem finomak is.

Bár én üzletben még nem vásároltam. Ajándékba kaptam egy ismerősömtől, aki nagyon kreatív. Amit tőle kaptam, nagyon finom volt.

Többféle dolgot készít, nemcsak kézműves csokit. Igazi ezermester. Megbízható, tiszta. Nem ipari mennyiségben gyárt dolgokat, csak hobbiból. Valami csoda az a nő!

ma 10:04

Sziasztok! Karácsonyra szeretnék idén gasztrós ajándékokat adni. Nézegetem a kézműves csokikat, tényleg csodaszépek.

De amúgy ezek finomak is? Mert attól félek, hogy csak dísznek jók, mint a marcipánfigurák.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook